100 de zile, 100 de femei si Vichy

Toate ne dorim o piele ideala, un ten perfect. Dar ce inseamna de fapt asta? O piele neteda, fara pete sau cosuri, cu mai putine riduri? Fiecare dintre noi este unica, ceea ce inseamna ca pielea ideala inseamna ceva diferit pentru fiecare in parte.

 

Avand peste 80 de ani de expertiza, Vichy isi concentreaza atentia pe ingrijirea avansata a pielii, oferind sprijin si consiliere consumatoarelor pentru a alege produsul de ingrijire potrivit, indiferent de varsta, tip de ten sau conditii de viata.

 

Astfel, in luna iunie, Vichy a demarat o noua campanie – #100zile100femei – in cadrul careia, au selectat 100 de femei, romance, avand varste diferite, tipuri de ten diferite si provenind din medii de viata diferite si le-au intrebat ce inseamna pentru ele pielea ideala.

 

 

 

Ca prim pas in atingerea pielii lor idale, respectivele femei au realizat diagnosticul online (pe care il puteti face si voi) si au descoperit sfaturi de nutritie, recomandari de ingrijire personalizate si rutina de ingrijire adaptata tenului lor. Apoi, timp de 100 de zile, cele 100 de femei vor testa rutina de ingrijire Vichy pentru tenul perfect si vor impartasi experienta lor pe site-ul campaniei: www.100zile100femei.ro.

 

Daca doriti si voi sa incercati produsele Vichy, pentru a va da seama care sunt potrivite tenului vostru, veti putea gasi pe perioada campaniei brosuri gratuite cu esantioane in farmaciile din intreaga tara. Lista cu farmaciile partenere este disponibila aici.

 

 

Ce inseamna pentru voi o piele ideala?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “100 de zile, 100 de femei si Vichy

  1. Iulia

    Super campania. E chiar fain sa vezi rezultatele propriu-zise pe o perioada mai lunga. Si nu doar sa citesti pe un produs ca “A fost testat de 30 de persoane” 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.