3 Pachete Nomasvello Pentru Un An Nou Senzational

Nici o luna fara Nomasvello! 😉 Asa cum v-am obisnuit, e timpul sa va prezint oferta lunii ianuarie, valabila in toate centrele Nomasvello din tara. Aceasta include 3 pachete de infrumusetare cu reduceri de pana la 73%, pentru un an nou senzational:

 

Nomasvello-Oferta-Ianuarie-2016

 

No Hair include 3 sedinte de epilare definitiva pentru orice zona la alegere (in afara de brate sau picioare; zonele se pot combina) la numai 300 de lei, in loc de 405 lei, ceea ce inseamna o reducere de 26%. Acesta este pachetul pentru un nou an fara grija parului de prisos.

 

Fit Body contine 8 sedinte LED anticelulitic si 8 sedinte LED fermitate la pretul de 800 de lei, in loc de 2160 de lei. Adica 73% reducere pentru clientii noi. Astfel, veti obtine un corp tonifiat si fara celulita in 2016.

 

Facelift include 3 sedinte ProSkin, 3 terapii faciale cu LED sau IPL (hidratare LED sau rejuvenare pete/riduri/acnee) si 3 aplicari de colagen, toate la numai 300 de lei, in loc de 1020 de lei, pret intreg pentru clientii noi. Deci 71% reducere pentru a New Year & a New Face.

 

Deci, care pachet va tenteaza cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.