5 motive pentru care merita sa alegi Nomasvello

Stiu ca titlul suna a reclama, dar nu ma pot abtine! Dupa fiecare sedinta la Nomasvello simt nevoia sa va povestesc si sa laud acest centru de infrumusetare. Am tot auzit persoane care se plang ca epilarea definitiva doare, ca nu vad rezultate, ca li se pare ca dau banii aiurea pe acest tratament. Le intreb mereu la ce salon sau centru merg si ce fel de tratament fac, cu IPL sau laser. Raspunsurile obisnuite sunt: “La un salon din cartierul meu”, “Nu stiu, cred ca cu laser”, “Ce e IPL?”.

 

Ce observ eu cel mai des este ca lumea nu este deloc informata cu privire la metodele de epilare definitiva, la ce implica acestea si, in special, ce caracteristici trebuie sa prezinte ei pentru ca tratamentul de epilare definitiva sa functioneze asupra lor. V-am mai spus deja tot ce trebuie sa stiti despre epilarea definitiva cu IPL, asa ca nu ma voi repeta, ca sa nu va plictisesc.

 

Va voi oferi in schimb 5 motive pentru care merita sa apelati la specialistii Nomasvello, poate chiar incepand cu aceasta luna.

 

1. Fiecare luna este plina de surprize la Nomasvello, iar iunie nu face exceptie. Astfel, la 3 sedinte pentru axile achizitionate clientii primesc 30% discount. Asta inseamna ca veti plati doar 284 de lei, in loc de 405 lei pentru 3 sedinte de epilare cu IPL.

 

2. La orice check-in in centrul Nomasvello preferat, clientii beneficiaza de 50% discount la tratamentul de curatare faciala ProSkin – doar 34 de lei, in loc de 68 de lei.

 

Oferta Nomasvello iunie

 

3. Nomasvello doreste sa-si informeze clientii cu privire la serviciile sale, aparatura si tehnologia de care dispune si rezultatele pe care clientii sai le pot obtine in cadrul centrului. De aceea Nomasvello a creat un joc simpatic si educativ: http://nomasvello.ro/games/.

 

4. Va puteti aduce toata gasca de prietene la Nomasvello! Daca veniti cu 3 prietene dornice sa incerce tratamentul de epilare definitiva la axila, inghinal sau fata, Nomasvello va va rasplati cu o sedinta gratuita.

 

5. Mai mult, la Nomasvello fidelitatea se premiaza! Puteti beneficia de cardul de fidelitate Nomasvello in toate centrele. Veti primi bani inapoi sub forma de puncte la orice plata in cadrul unui centru Nomasvello (abonamente, produse, sedinte), iar apoi puteti folosi punctele pentru a cumpara alte tratamente sau produse.

 

Oferta Nomasvello 3 prietene

 

Suna bine, nu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “5 motive pentru care merita sa alegi Nomasvello

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.