Accord Parfait – Fondul de Ten in Acord Perfect cu Tenul Tau

Cred ca toate ati auzit de sau poate ati si folosit fondul de ten Accord Parfait de la L’Oreal Paris. Eu nu l-am incercat in trecut, insa de cand a fost relansat, cu o noua formula, am avut ocazia de a primi toate cele 10 nuante disponibile in Romania, special pentru a descoperi nuanta potrivita tenului meu.

 

Un studiu realizat in perioada martie 2014 – februarie 2015 arata ca Accord Parfait este fondul de ten nr. 1 ales de femei din intreaga lume. Noul Accord Parfait vine cu o formula imbunatatita, ce promite o aplicare mult mai usoara si uniforma, plus o senzatie incredibila de confort.

 

Accord Parfait CNP

 

Noul fond de ten L'Oreal Paris Accord Parfait

 

Fond de ten L'Oreal Paris Accord Parfait

 

Asa cum ziceam, eu nu am incercat varianta initiala a acestuia, insa am auzit numai lucruri bune despre el. Dupa ce am testat noua formula, in schimb, chiar pot spune ca tenul meu se simte proaspat si arata natural, purtand acest fond de ten. Accord Parfait a reusit sa-mi acopere micile cearcane de oboseala, dar fara sa lase un aspect de masca.

 

Mi-a placut sa vad ca echipa L’Oreal imi cunoaste atat de bine tenul, incat au ales nuanta perfecta pentru mine sau, cum o denumesc ei, nuanta CNP-ului meu. Aceasta este 1.5N. Rar imi nimereste careva nuanta fondului de ten, chiar daca nu este tocmai o surpriza ca port cea mai deschisa nuanta din toata gama, la ce ten alb ca varul am. Dar de multe ori nici cea mai deschisa nu imi merge. Un lucru bun la noul Accord Parfait este faptul ca se adapteaza perfect tonurilor si subtonurilor pielii, cel putin in cazul meu.

 

Ce mai ofera noua formula? Un echilibru perfect: pigmenti noi pentru un ten luminos, uleiuri pentru o aplicare perfect uniforma, glicerina, vitamina E si vitamina B5 pentru o senzatie de confort. Astfel, textura fondului de ten Accord Parfait este una fluida si fina, ce nu se simte deloc grea sau lipicioasa pe fata. Acesta confera o luminozitate naturala pielii si finisare mata, ascunzand imperfectiunile.

 

L'Oreal Paris Accord Parfait formula noua

 

Accord Parfait L'Oreal Paris

 

L'Oreal Paris Accord Parfait

 

Pentru a face alegerea cea mai buna pentru voi, trebuie sa va cunoasteti subtonul tenului si sa fiti atente la denumirile nuantelor. Codurile D/W sunt pentru pielea cu subton galben, N este pentru cel neutru, iar cele care aveti subton roz trebuie sa va orientati dupa codurile R/C.

 

Daca aveti totusi indoieli cu privinta la nuanta si subtonul pielii voastre, va poate fi de ajutor aplicatia Accord Parfait de pe site-ul L’Oreal Paris. Astfel, va puteti afla nuanta potrivita de fond de ten prin intermediul unui chestionar si al indicatiilor oferite de make-up artistul Alexandru Abagiu.

 

Deci, ati aflat nuanta CNP-ului vostru?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

6 Comentarii

Spune-ti parerea

6 thoughts on “Accord Parfait – Fondul de Ten in Acord Perfect cu Tenul Tau

 1. Ema

  Folosesc accord perfait de ani de zile. Nuanta beige rose sau vanilla rose. Si nu cred ca o sa il schimb prea curand.

  Reply
 2. Elena

  Buna. Eu mi-am luat nuanta 2.R/2.C. E inchisa pentru tenul meu, din pacate nu mi-am intuit bine subtonul. As vrea sa incerc 1.5 N. Este o diferenta mare intre cele doua nuante?

  Reply
  1. Aleka Sarah Post author

   Buna, Elena! Eu am tenul deschis la culoare, chiar palid pot spune, si mi-e buna mereu prima nuanta (cea mai deschisa) cand vine vorba de fond de ten. Mie mi s-a potrivit perfect nuanta 1.5 N in cazul asta. Mentionez ca am subton neutru. Daca te regasesti cat de cat in descrierea mea, e posibil sa-ti mearga si tie 1.5 N. 😀

   Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.