Acidul hialuronic – hidratare de la interior spre exterior

Am tot discutat pe blog in ultima vreme despre ingrijirea tenului pe timpul iernii si cat de important este sa ne mentinem organismul si pielea hidratate pentru prevenirea semnelor de imbatranire. Unul din ingredientele cele mai utilizate in produsele pentru ingrijirea pielii este acidul hialuronic.

 

Acidul hialuronic se gaseste in cantitati mari in organism si indeplineste mai multe functii benefice, printre care si acela de “rezervor” pentru celulele pielii, ajutand la hidratare. Pe masura ce pielea imbatraneste, scade si capacitatea organismului de a produce acid hialuronic, favorizand astfel aparitia artritei, afectiuni ale retinei ochiului, contractii musculare, hernii si imbatranirea prematura a pielii.

 

 

De aceea vreau sa va prezint astazi doua produse pe baza de acid hialuronic recent lansate in farmaciile Centrofarm si magazinele Plafar: un gel cu un continut de 2% acid hialuronic si comprimate cu acid hialuronic de 150mg, ambele comercializate sub brandul Maxi Life.

 

Avand cea mai mare concentratie intalnita la produsele de acest tip, Acidul Hialuronic Gel 2% Forte ajuta la hidratarea intensiva a pielii, rectificand ridurile si conferind o structura ferma pielii. In plus, acidul hialuronic mentine elasticitatea si supletea cartilajelor, actionand ca un lubrifiant la nivelul articulatiilor de la genunchi si solduri.

 

 

Pe langa acest gel, este disponibila si varianta de Acid Hialuronic Comprimate 150mg care are aceleasi beneficii, dar actioneaza din interior spre exterior, prevenind artrita si osteoartrita. De asemenea, suplimentarea dozei de acid hialuronic va ajuta la reducerea inflamatiilor, stimularea cresterii tesaturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi.

 

Pretul unui flacon de acid hialuronic gel 2% forte este de 84 lei (30 grame, flacon cu pompita air-tight), iar o cutie de acid hialuronic comprimate 150mg (30 de comprimate) costa 89 lei. Se recomanda folosirea ambelor produse in acelasi timp pentru o actiune eficienta.

 

Voi folositi produse pe baza de acid hialuronic?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.