Aqua Laque, o explozie de culoare si nuante lucioase de la Bourjois

Ce s-ar intampla daca nuantele lucioase ar fi si mai frumoase? Astazi va invit in universul Aqua Laque, un ruj hibrid de la Bourjois, care incalca toate regulile si isi scrie singur povestea. Combinand o concentratie mare de apa si extract de Nymphea, ce are efect hidratant timp 10 ore, acesta contine toate elementele necesare pentru a obtine o textura usoara si extrem de racoritoare.

 

Cu Aqua Laque, Bourjois aduce inovatia la un alt nivel, superior. Textura lichida a acestuia este atat de neteda si fina incat veti uita ca purtati un ruj pe buze, iar nuantele sale sunt extraordinar de frumoase si lucioase. Care este secretul lor? Nu s-au folosit ceruri sau unt in compozitie, rezultatul fiind niste culori pure, de calitate, exprimand pe deplin partea lor din spectrul de culori: nuante rapitoare de roz, vibrante de portocaliu, care te binedispun instant, si rosu intens senzational.

 

Formula rujurilor hibride este inspirata din tehnologia folosita pentru a produce fondurile de ten, datorita proprietatilor sale de emulsie. Bourjois a imbunatatit formula prin reducerea prezentei uleiului cât mai mult posibil. Odata aplicat, rujul nu curge si nu patrunde in micile fisuri ale buzelor. Astfel, noul ruj lansat de Bourjois redefineste luciul: sofisticat si modern, elegant si senzual, intens si natural, si care ofera un wet-look captivant. Acesta devine un obiect atat de pretios, chic si parizian, iar fiecare culoare este mai atragatoare decat cealalta. In ceea ce priveste aplicatorul, acesta este fin si compact si asigura o aplicare corecta, pentru buze bine definite.

 

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque Lipstick

 

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque Lipstick 2

 

Pe langa gama de rujuri Aqua Laque, Bourjois lanseaza si o noua colectie de lacuri pentru unghii, bogata in luciu si plina de culoare. Colectia La Laque aduce lacurile de unghii la urmatorul nivel. O combinatie de nuante stralucitoare, pigmenti concentrati si luciu absolut, La Laque ofera o nota chic, pariziana, manichiurii.

 

Bourjois si-a folosit expertiza in domeniul culorilor pentru a crea 8 nuante noi superbe, o paleta larga de culori inspirata din domeniul modei. Formula este concentrata in pigmenti puri, saturati, pentru o acoperire perfecta si luciu de la prima aplicare. Mai mult, pensula rotunda generoasa si precisa este potrivita pentru orice forma de unghie, lata sau ingusta, lunga sau scurta. Acopera unghia dintr-o singura aplicare, cu precizie absoluta.

 

Bourjois La Laque 1

 

Bourjois La Laque 2

 

Bourjois La Laque 3

 

Noutatile Bourjois vor fi disponibile in magazine incepand cu luna mai. Rujurile Aqua Laque vor avea un pret special de lansare in perioada mai-iunie, si anume de 44 de lei, iar ojele La Laque vor costa 31 de lei.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Aqua Laque, o explozie de culoare si nuante lucioase de la Bourjois

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.