Avon Lanseaza Prima Gama De Produse Dedicata Frumusetii Interioare

Curajul, increderea, bucuria, armonia, pofta de viata si optimismul sunt doar cateva din valorile brandului AVON. De fapt, acestea sunt si ingredientele speciale din noua colectie AVON lansata in aceasta primavara, inspirata de toate femeile din Romania si dedicata acestora, celor care in fiecare zi schimba lumea prin frumusete.

 

Schimba lumea prin frumusete

 

Avon Anew Youth Power

 

Avon Little Lace Dress

 

AVON a lansat la inceputul lunii o editie limitata de ambalaje ce ilustreaza starile inspirate de produsele pe care acestea le insotesc: curaj, incredere, bucurie, armonie, pofta de viata, optimism. Demersul AVON, care reprezinta cea de-a doua etapa a campaniei Schimba lumea prin frumusete, si-a propus sa aduca in prim plan femeile obisnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura functionala si are menirea de a aduce la suprafata atitudinea potrivita pentru a depasi orice provocare.

 

“Am pornit de la o simpla intrebare: de ce se aranjeaza femeile din Romania? Am gasit raspunsurile in jurul nostru, in noi si in toate femeile care, dimineata, inainte de a iesi din casa, se inarmeaza in fata oglinzii cu incredere, bucurie, curaj. Armele lor sunt chiar produsele de make-up si de ingrijire, iar aceste femei sunt romancele pe care le admiram”, a declarat Stela Toderascu, Commercial Marketing Manager AVON Romania si Moldova.

 

Avon Gel Shine

 

Ambalaje noi Avon

 

 

Clipul care insoteste manifestul AVON  are in rolurile principale reprezentantele AVON si este o recunoastere a frumusetii  si a puterii interioare a tuturor femeilor din Romania. Editia limitata de ambalaje este disponibila pana pe 23 martie pe www.avon.ro pentru Serul Anew Youth Power. Pentru mai multe detalii despre restul colectiei, puteti contacta orice Reprezentant AVON.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.