Beauty Test Trip: They’re Real Push-up Liner

Stiu ca a trecut ceva timp de cand m-am intors din Praga, dar nu am apucat sa va povestesc si pe blog ce am testat cu Bella in mica noastra vacanta. Am vazut ca multe dintre voi ne-ati urmarit proiectul pe Facebook si pe Instagram, si vrem sa va multumim din suflet pentru asta!

 

Pentru cele dintre voi care nu stiu despre ce e vorba, inainte de a pleca in Praga, eu si Bella am planuit o campanie de testare real-time, luand cu noi o serie de produse noi si interesante, pe care le-am tot incercat in timpul excursiei si despre care v-am vorbit pe parcurs pe pagina de Facebook Sunshine Sarah sau pe profilul meu de Instagram. Aceste postari puteau fi usor de gasit datorita hashtag-urilor #BeautyTestTrip si #TravellingBeauties.

 

Asadar, m-am gandit sa va prezint si aici produsele pe care noi doua le-am testat in cele 4 zile in capitala Republicii Cehe. Vremea a tinut in mare cu noi, avand parte de soare, in afara de prima zi, cand a plouat. Itinerariul nostru arata cam asa: mic dejun la ora 8:00, imbracat+aranjat+machiat pana in 10:00, apoi plimbare prin oras pana seara tarziu.

 

 

Va dati seama ca nu aveam prea mult timp pentru machiaje complexe, asa ca rutina noastra includea foarte putine produse, printre care si noul eyeliner They’re Real Push-up Liner de la Benefit. V-am mai povestit despre el aici, iar imediat dupa ce am postat articolul am aflat ca se va gasi si la noi, incepand cu 27 iunie, in magazinele Sephora.

 

Acesta a fost singurul produs pe care l-am folosit pentru machiajul ochilor si era prima oara cand il incercam. Eram tare curioasa sa vad daca ofera ceea ce promite, si anume textura unui gel liner, aplicare usoara, precizie, plus rezistenta foarte buna de-a lungul zilei.

 

 

Dupa testarea lui prin ploaie, soare si vant, in fiecare zi timp de vreo 10 ore de plimbare continua prin Praga, atat eu, cat si Bella, putem confirma ca They’re Real Push-up Liner isi face foarte frumos treaba. Aplicarea sa este foarte usoara datorita varfului inovator AccuFlex, care ofera stabilitate in trasarea liniei de tus, iar de rezistenta nici nu se pune problema. L-am putut da jos doar cu demachiantul din aceeasi gama, They’re Real Remover, sau cu ajutorul unui demachiant bifazic.

 

 

Sincer, nici nu stiu ce altceva sa va mai spun despre acest produs in afara de faptul ca e absolut minunat! Ah, ba da! Daca aveti drum weekend-ul acesta prin AFI Palace Cotroceni sau Baneasa Shopping City, dati o fuga pana la Sephora, deoarece il veti gasi in avanpremiera la raft, la pretul de 118 lei. 🙂

 

Spor la cumparaturi!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Beauty Test Trip: They’re Real Push-up Liner

    1. Aleka Sarah Post author

      Really? La evenimentul de lansare ni s-a spus 115, de aceea am scris asa. Weird… Voi merge azi in magazin sa aflu exact cat costa. Multumesc oricum!

      Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.