Cadou de Iepuras de la Nomasvello

Nomasvello sustine frumusetea naturala, in prag de primavara, asa ca in luna aprilie v-a pregatit o promotie speciala: pachetul Fresh Mix la doar 150 RON, in loc de 270 RON. Acesta include un tratament de curatare faciala Pro Skin si o sedinta de epilare definitiva cu IPL pentru o zona la alegere dintre: fata, inghinal, axile, perineu, piept sau abdomen.

 

Despre curatarea faciala Pro Skin cu ultrasunete si energie galvanica v-am mai povestit pe blog. Acest tratament va ajuta sa eliminati celulele moarte si va reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. Pro Skin functioneaza fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice.

 

Epilarea definitiva cu IPL este singurul remediu impotriva foliculitei, care va ajuta sa eliminati parul de prisos rapid si sigur, cu rezultate uimitoare de la prima sedinta. Eu sunt foarte satisfacuta de acest tratament. Am incercat mai intai epilarea definitiva pentru zona axilelor, iar dupa ce am vazut ce rezultate bune a dat, am inceput tratamentul si pentru zona inghinala. Am scris mai multe despre aceasta aici.

 

Oferta aprilie 2015 Nomasvello

 

Oferta este valabila pana pe 30 aprilie 2015. Pentru mai multe informatii, intrati pe www.nomasvello.ro.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.