Castiga Bani si Frumusete cu Nomasvello!

Nu-m vine sa cred ce repede trece timpul. Parca ieri era inceputul verii, iar acum mai e putin si se termina luna iunie. Stiti ce inseamna asta? Ca mai aveti timp doar cateva zile sa profitati de oferta Nomasvello din aceasta luna! 😀

 

Asadar, pana pe 30 iunie puteti castiga bani si frumusete cu Nomasvello! La fiecare 540 de lei cheltuiti intr-unul din centre (pe servicii, produse sau abonamente) clientii primesc CADOU voucherul Belleza Card, in valoare de 135 de lei, pentru a-l folosi ei sau o persoana draga lor, la orice tratament doresc.

 

Oferta-Nomasvello-Iunie

 

Clientii ce vor cumpara servicii sau produse de sume mai mari, multiplu de 540 de lei, vor primi mai multe vouchere (pentru a le oferi mai multor prieteni) sau un singur voucher cu valoarea aferenta. De exemplu: cumparati de 2160 de lei si primiti fie 4 vouchere de 135 de lei, fie un voucher in valoare de 540 de lei.

 

Astfel, clientii beneficiaza de cel putin 25% discount (chiar de un discount mult mai mare la abonamente, unde deja au reduceri de pana la 33%, in functie de abonamentul ales).

 

Nomasvello-Sun&Safe-iunie

 

Ah, si daca tot e vara, nu uitati de Sun & Safe! Cu aceasta tehnologie, epilarea definitiva e sigura si eficienta chiar si pe piele bronzata. Protocolul de lucru Sun & Safe are scopul de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare. Cool, nu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.