Ceaiul de la ora 5 cu KillyS

Desi vremea asta calduroasa nu vrea efectiv sa ne lase in pace, eu nu m-am lasat si tot am iesit prin oras. Posibil sa am insolatie acum, dar asta e irelevant, pentru ca am petrecut ieri dupa masa cateva ore minunate alaturi de alte bloggerite la ceainaria Infinitea, un loc deosebit pe care l-am vizitat de fiecare data cand am avut ocazia.


Intalnirea a avut loc datorita brandului KillyS, care ne-a invitat la ceaiul de la ora 5 pentru a le testa produsele si pentru a degusta niste bunatati home made si un ceai racoritor. Una din surprizele evenimentului a fost accesorizarea tuturor invitatelor cu cate o bijuterie Meli Melo. Uimitor, toate ne-am ales, fara sa vrem, exact ceva ce s-a potrivit perfect cu tinuta fiecareia.

Apoi am inceput, cum era firesc, sa testam tratamentele si instrumentele de manichiura KillyS, in timp ce invitata lor, Cristina Udrea (tehnician de unghii in cadrul saloanelor Keune Studio Fashion Hair), prezenta tips & tricks pentru ingrijirea unghiilor. Evenimentul s-a incheiat cu mai multe intrebari din partea invitatelor si o tombola cu premii pentru cele mai interesante 10 intrebari.

Voi ce intrebari legate de manichiura ati fi avut pentru Cristina?Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Ceaiul de la ora 5 cu KillyS

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.