Cere kitul de testare antirid Vichy in farmacii!

Nu stiu cate dintre voi stiati, dar anul trecut Vichy a oferit in mod gratuit oricarei doritoare cate un kit antirid. Acestea puteau fi gasite in farmacii si se pare ca 50% dintre consumatoarele de dermatocosmetice au testat pentru prima oara produsele Vichy potrivite tipului lor de ten cu aceasta ocazie.

 

Asa ca anul acesta, Vichy revine cu aceeasi campanie de testare prin oferirea gratuita a kitului antirid Vichy, care de data aceasta va contine esantioane cu serumurile vedeta ale brandului – Idealia Life Serum, Liftactiv Serum 10 pentru fata, Liftactiv Serum 10 pentru ochi si gene, plus crema Neovadiol Gf si fondul de ten Liftactiv Flexiteint.

 

 

 

Mai mult, impreuna cu fiecare kit consumatorii vor primi si un voucher de 20 de lei pentru urmatoarea achizitie de produse Vichy din gamele participante la campanie. Promotia e valabila in limita stocului disponibil, in farmaciile selectate, incepand cu luna septembrie si pana la finalul lunii noiembrie. Pentru mai multe detalii despre campanie, cat si lista farmaciilor partenere, intrati pe www.vichy.ro.

 

Suna bine, nu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Cere kitul de testare antirid Vichy in farmacii!

  1. Ilinca H

    Le-am gasit si eu astazi la farmacia Sensiblu din intersectia Titan de langa statia lui 335. De abea astept sa vad cum sunt <3!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.