Dear Rose – 5 arome, 5 femei

Cand vorbim despre Opium by Yves Saint Laurent, cred ca un numar foarte mic de persoane din lumea intreaga nu stie despre acest parfum. Lansata in 1977, aceasta apa de toaleta cu arome orientale a facut si inca face ravagii in lumea femeilor.

 

Chantal Roos a semnat aceasta creatie legendara, precum si altele de la YSL, dar nu numai. Chantal a colaborat cu maestri din domeniu – Helmut Newton, Maime Arnodin sau Denise Fayolle, pentru a-si defini cariera de parfumier recunoscuta la nivel international.

 

Dupa asemenea colaborari, era si timpul pentru un proiect personal interesant, asa ca anul acesta a creat alaturi de fiica sa, Alexandra Roos, o serie de cinci parfumuri care redau expresia sarmanta a feminitatii sublime – Dear Rose.

 

 

Asa cum a declarat Alexandra la evenimentul de lansare din cadrul parfumeriei Beautik, parfumurile Dear Rose reprezinta un omagiu adus femeii, povestea eterna a contopirii unei femei cu parfumul sau. Cele cinci miresme ale colectiei reprezinta cinci tipologii de femei, niciodata la fel, insa nici chiar diferite in totalitate: A Capella – stralucitoare si sarmanta, Sympathy for the sun – proaspata si senzuala, La Favorite – enigmatica si misterioasa, Bloody Rose – sincera si pura, I love my man – indragostita de viata.

 

Toate cele 5 parfumuri miros divin, insa preferatele mele sunt Sympathy for the sun si I love my man. Acestea sunt de altfel si preferatele Alexandrei, si pot vedea de ce. Primul imi aduce aminte de mare, de prospetimea brizei la rasarit de soare, iar al doilea imi miroase efectiv a indragostire.

 

 

 

Colectia Dear Rose este disponibila incepand de astazi exclusiv in lantul de parfumerii Beautik Haute Parfumerie, fiecare parfum avand 100 ml si pretul de 569 de lei.

 

Tare sunt curioasa sa stiu care dintre ele v-ar placea mai mult, asa ca va recomand sa dati o fuga pana la Beautik cand aveti timp, sa le incercati pe toate si apoi sa-mi spuneti aici care este “alesul”.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.