Dragoste la prima… incercare!

Stiu ca poate suna un pic cheesy, dar cam asa au stat lucrurile intre mine si produsele La Roche-Posay: a fost dragoste la prima incercare. Si daca vreti sa vedeti si voi de ce, eu zic sa incercati pe propria piele, deoarece luna asta puteti descoperi in farmacii trusele Hydraphase “Love at 1st try”. Mai mult, pentru ca orice ten are nevoie de o ingrijire completa, la achizitionarea unui produs din gama Hydraphase, veti primi cadou rutina de demachiere pentru pielea sensibila.

Si daca tot vorbim de aceasta gama, laboratoarele dermatologice La Roche-Posay au realizat un studiu pe 900 de dermoconsultante, din 15 tari din Europa, printre care si Romania, pe unul dintre produsele star ale brandului: Hydraphase Intense. In urma acestui studiu, produsul si-a dovedit inca o data eficacitatea si senzorialitatea exceptionale pentru pielea sensibila, devenind un produs emblematic pentru LRP.

In ceea ce priveste dermoconsultantele din Romania, testele au aratat ca 99% dintre ele ar recomanda clientilor sai crema Hydraphase si ca 85% dintre ele ar schimba crema hidratanta pe care o folosesc cu Hydraphase. In plus, pentru 93% dintrele ele, pielea este hidratata pe tot parcursul zilei, iar pentru  90% dintre acestea pielea isi regaseste luminozitatea.

Hydraphase Intense se adreseaza tenului deshidratat si tern, care are nevoie de o rehidratare in profunzime si actiune pro-luminozitate. Datorita asocierii inovatoare de ingrediente active Acid Hialuronic fragmentat si apa termala La Roche-Posay calmanta, antiitiranta si antioxidanta, Hydraphase Intense asigura o infuzie de apa in interiorul celulelor, pielea recapatandu-si volumul si luminozitatea.

V-ar tenta trusa “Love at 1st try”? Folositi in general produse LRP?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.