EOTD: Infinite Fuchsia

Cateodata, dimineata cand ma trezesc, spalandu-ma pe fata, imi descopar tenul intr-o stare foarte buna. Il simt suplu si imi vad porii inchisi. Asa imi dau seama ca ma odihnesc bine si ca ma hidratez corespunzator. In zile precum acestea, sunt mega increzatoare si prefer un machiaj excentric, in favoarea mixurilor neutre.

 

De vreme ce culorile neutre actioneaza ca un camuflaj, culorile intense si formele dramatice nu sunt iertatoare. Acestea fac imperfectiunile mult mai vizibile si nu pot fi purtate oricand, oricum. E mult mai usor sa porti un look casual, in culori neutre, pentru ca nu atrag atentia. Indiferent ce alegeti sa purtati, nu uitati sa aveti grija de tenul vostru. Hidratarea e absolut necesara, pe dinautru si pe dinafara, pentru ca anotimpul asta ciudat de afara ne solicita si mai mult pielea.

 

Cu grija maxima pentru ten si cu o baza foarte buna, putem sa ne incumetam la culori mai aprinse. Poate ca nu este un machiaj usor de asortat la tinuta, culoarea parului sau ocazie, dar in mod indiscutabil combinatia de roz cu violet o sa faca ochii verzi/albastri sa straluceasca. Fara sa va mai plictisesc, va prezint Eye of the Day de astazi.

 

 

 

Pentru realizarea machiajului am folosit:

 

Baza: Too Faced – Shadow Insurance Primer

Jumatatea interna a pleoapei superioare: Sleek – Dark Pink (paleta Acid)

Pleoapa superioara: Sleek Makeup – Bliss in Barcelona (paleta Vintage Romance)

Baza genelor: MUFE – Matte Black 04 (paleta Midnight Glow)

Coltul intern: Sleek Makeup – Court in Cannes (paleta Vintage Romance)

Sprancene: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow – Permanent Taupe

Mascara: Oriflame – Hyper Stretch Black

 

Lots of love,

Bella & Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “EOTD: Infinite Fuchsia

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.