EOTD: Jungle Cat

Am revenit astazi cu un Eye of the Day inspirat din culorile calde ale caramelului: un look similar celui purtat de Cara Delevingne la defilarea din 2012 pentru colectia de toamna-iarna Burberry. Marourile calde combinate cu nuante shimmery similare sunt imbinate pentru a obtine un machiaj foarte elegant, neutru si difuz.

 

Culorile inchise plasate prea aproape de conjunctiva fac ochiul sa para mai mic decat este el de fapt, prin contrastul de apropiere. De aceea personal evit pe cat posibil conturarea intunecata de jur imprejur si, in majoritatea look-urilor pe care le propun, conturez pe waterline doar coltul extern. Daca totusi doriti sublinierea formei ochiului, recomandarea mea este sa presati fardul inchis cu o pensula sintetica plata doar la baza genelor, iar pe waterline sa folositi o culoare nude.

 

Efectul de ochi inchis, oricat de trendy este de la sezon la sezon, se adreseaza doar catorva dintre noi. Nu va lasati prada modei; cand doriti sa refaceti un machiaj care v-a placut, ganditi-va mereu daca vi se potriveste si personalizati-l dupa propriile necesitati.

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Pentru realizarea machiajului am folosit:

 

Baza: Too Faced – Shadow Insurance Primer

Coltul extern: Sleek Makeup – Bark (paleta Au Naturel)

Centrul pleoapei superioare: Sleek Makeup – Mineral Earth (paleta Au Naturel)

Coltul intern: Sleek Makeup – Court in Cannes (paleta Vintage Romance)

Sprancene: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow – Permanent Taupe

Mascara: Oriflame – Hyper Stretch Black

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.