EOTD: Pastel Touch

Buna dimineata, fetelor! Hai sa uitam ca a venit mult iubita zi de luni si ca nu avem nici un chef de munca, cu un nou Eye of the Day. Pentru ca se apropie Sfantul Valentin, saptamana aceasta o sa va propun o serie de machiaje numai bune de purtat la intalniri romantice. Machiajul de astazi este unul minimal, de zi, ce trebuie purtat impreuna cu un ruj puternic.

 

Lookul este unul primavaratic, o combinatie inocenta de roz pastel cu taupe, perfecta pentru ochii verzi-albastri. Pentru a evidentia ochii caprui, inlocuiti rozul cu un corai pastelat si efectul va fi similar. Cand vine vorba de culori pastelate, fardurile mate sunt de obicei cam prafoase si destul de greu de manevrat. Folositi o pensula cu par natural la aplicare si una cu par sintetic moale pentru blending.

 

Eu am folosit un fard negru pentru a contura o codita la baza genelor, dar daca doriti o subliniere mai accentuata, puteti apela fie la tehnica tightline, fie la traditionala conturare a pleoapei cu tus.

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Pentru realizarea machiajului am folosit:

 

Jumatatea externa a pleoapei superioare: Inglot Matte Eye Shadow 329

Jumatatea interna a pleoapei superioare: Sleek – Pamper (paleta Oh So Special)

Pliul pleoapei: Urban Decay – Tease (paleta Naked 2)

Baza genelor inferioare si coltul extern: Make Up For Ever – Matte Black 04 (paleta Midnight Glow)

Sprancene: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow – Permanent Taupe

Mascara: Oriflame – Hyper Stretch Black

 

Lots of love,

Bella & Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “EOTD: Pastel Touch

  1. Oanna Maria

    Am revenit :D. Am incercat Color Tattoo, dar pe mine nu se vede bine – e prea deschisa si se cunoaste culoarea de la o posta :(. Tot ce pot sa fac e sa-l folosesc pt a trasa foarte fin linia de sus/jos si apoi estompat imediat. Dar acum sunt fan produse crema :))

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.