EOTD: Snakebite

Sper ca v-a fost dor de Eye of the Day, pentru ca astazi revin cu forte proaspete! Am lipsit cateva zile si imi pare rau ca nu mi-am facut “temele” din timp, dar eu chiar fac un machiaj in fiecare zi. Cateodata il pastrez toata ziua, cateodata il demachiez daca nu ies din casa. Mai incerc sa fac si cate doua-trei look-uri intr-o singura zi, dar am pielea din jurul ochilor sensibila si nu ma lasa sa o chinui prea mult.

 

Look-ul de astazi e o combinatie din afara zonei mele de confort, dupa cum v-am mai povestit. Evit sa imi conturez ochii de jur-imprejur cu dermatograf negru pentru ca mi se pare ca imi face ochii mici si apropiati. Conturul nu face decat sa sublinieze neajunsurile. Poate ca nu e chiar atat de pronuntata problema, dar prefer sa nu risc.

 

Alta dambla de-a mea este sa evit culorile cupru-auriu. Mi s-au parut mereu cheap, kitschoase, de prost-gust. Acum realizez ca era doar o prejudecata fondata pe experienta cu produse de proasta calitate, dar foarte mult timp le-am tratat cu reticenta, lasand fardurile neatinse in palete. Imediat ce am pus mana pe Naked 2, prima mea paleta de la UD, am renuntat la idei preconcepute. Poti realiza un machiaj din culori shimmery/frosty, fara sa fie nevoie sa contrabalansezi look-ul cu culori mate.

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Pentru realizarea machiajului am folosit:

 

Baza: Too Faced – Shadow Insurance Primer

Tightline: L’Oreal Paris Silkissime Black

Pleoapa superioara + pleoapa inferioara: Urban Decay – Snakebite (Naked 2)

Coltul intern: Sleek Makeup – Moss (Au Naturel)

Coltul extern + pleoapa inferioara: Urban Decay – Blackout (Naked 2)

Arcada: Urban Decay – Booty Call (Naked 2)

Sprancene: Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow – Permanent Taupe

Mascara: L’Oreal False Lash Wings – Black

 

Lots of love,

Bella & Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “EOTD: Snakebite

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.