Experienta mea la Rouge Nail Bar

Luna februarie a trecut asa rapid! Parca ieri era ziua mea si acum deja se apropie vertiginos inca o luna pe care barbatii sigur nu o asteapta, si anume martie cu al sau Martisor si, desigur, Ziua Femeii.

 

Eu am mers mereu pe premisa “Daca nu eu, atunci cine?”, asa ca de cele mai multe ori nu astept dupa iubitul meu sa ma rasfete, deoarece ma pot desfata si singura. Putin shopping, o iesire cu fetele la cafea sau o manichiura buna nu strica niciodata! Si daca tot vorbim de mani, ghiciti unde mi-am lustruit eu zilele trecute unghiutele?

 

 

 

 

Este vorba de Rouge Nail Bar, un loc destinat doamnelor ce iubesc ingrijirea pana la ultimul detaliu. Iar eu sunt tare meticuloasa cand vine vorba de unghiile mele, asa ca acest salon, impreuna cu profesionalismul desavarsit al personalului, mi-au mers direct la inima.

 

De fapt, filozofia salonului este una foarte simpla: trei lucruri de care are nevoie o persoana grabita le va avea simultan, in acelasi loc – un personal atent si prietenos, cocktailuri naturale si o varietate de branduri si culori. Si, doamne, cate culori! Mi-a fost destul de greu sa aleg din multimea de nuante Melkior, Ciate, Essie, Trind, Deborah Lippmann, Estee Lauder si altele, dar in final am optat pentru Deborah Lippmann – Good Girl Gone Bad.

 

 

 

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

 

Dupa o manichiura profi si un masaj al mainilor realizat ca la carte, am plecat de la Rouge Nail Bar cu zambetul pe buze si cu unghiutele colorate si fericite! Mai multe imagini cu experienta mea la acest salon puteti vedea aici, iar informatii si preturi gasiti pe site-ul acestuia: www.rougenailbar.ro.

 

Voi ati fost vreodata pe la Rouge Nail Bar?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Experienta mea la Rouge Nail Bar

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.