Flexibilitate si control: Taft Perfect Flex

Secretul unei coafuri reusite este sa nu-si schimbe forma pe parcursul unei zile pline, pastrand in acelasi timp un look natural si flexibil. Inspirat de viata femeilor active, cu preocupari dinamice si care au nevoie sa arate perfect intreaga zi, fara sa fie nevoie de retusarea coafurii, Taft a lansat o noua gama de styling: Taft Perfect Flex cu elastina lichida, formula special creata sa asigure flexibilitate si elasticitate coafurii, cu fixare absoluta, timp de 24 de ore.

 

In ceea ce priveste noua gama de la Taft, elastina este utilizata intr-un mod inovator si in produsele de hair-styling, aceasta fiind deja recunoscuta in industria produselor de ingrijire a pielii, datorita proprietatilor ei de a oferi elasticitate si rezistenta.

 

 

Astfel, elastina lichida din formula confera flexibilitate parului si mentine aspectul natural al coafurii, pastrandu-i in acelasi timp forma, indiferent de intensitatea activitatilor din decursul unei zile sau factorii de mediu.

 

Gama Taft Perfect Flex este disponibila in magazine incepand cu aceasta luna si este formata din spuma modelatoare in varianta de 200 ml si spray-ul fixativ de 250 de ml, ambele la pretul recomandat de 14 lei.

Avand parul foarte moale si rebel, chiar sunt curioasa sa vad daca se tin de cuvant aceste produse. Pe voi va tenteaza?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.