Givenchy continua povestea Dahlia Divin cu o noua apa de toaleta

Daca v-a placut apa de parfum lansata de Givenchy in vara tarzie a anului trecut, aflati ca povestea Dahlia Divin continua. Un parfum stralucitor, un elixir al senzualitatii pure, parfumul pare sa fie inspirat de o zeita moderna care straluceste asemenea unei raze de soare, ce captiveaza prin prezenta si emana o eleganta Couture distincta.

 

Creat in 2014,  Dahlia Divin detine abilitatea unica de a dezvalui si pune in lumina aura speciala a fiecarei femei. Aroma sa ofera rafinament cu o nota de fantezie. Este magia Givenchy, simbolizata de o emblema pretioasa: un fir de aur care aminteste de creatiile Haute Couture. De la aur galben la aur roz, Dahlia Divin devine acum o apa de toaleta senzuals si pretioasa.

 

Noul parfum pare a fi tesut din fire de aur roz – firul de aur deja semnatura al casei Givenchy – intr-o sticla cu linii simple si elemente transparente subtile. Asemenea unei rochii Haute Couture, noua apa de toaleta invaluie intr-o prospetime delicata si o dulceata senzuala care dezvaluie latura divina a femeii ce o poarta.

 

Givenchy Dahlia Divin EDT

 

Creat de Francois Demachy, compozitorul creatiilor olfactive, Dahlia Divin EDT este un parfum delicios, floral, lemnos, care combina o unicitate ispititoare cu un caracter indraznet. Parfumul se dezvaluie instant prin note luminoase si zemoase de fructe roz aurii, portocale rosii si piersici de cultura, ce contrasteaza cu buchetul de iasomie roz care infloreste in notele de mijloc. Apoi, o nota sacra de lemn de santal si mosc vanilat absolut senzual ofera eleganta atemporala noului parfum.

 

Imaginea noului parfum Givenchy Dahlia Divin EDT este tot artista internationala Alicia Keys, o personalitate iconica a zilelor noastre. Aceasta este muza ideala pentru Dahlia Divin, un parfum pretios, o infuzie de lumina, sinonima cu stralucirea. Redata perfect de fotograful Tim Walker, cel care realizat campania foto pentru Dahlia Divin Eau de Parfum, campania publicitara dezvaluie o poveste fara precendent. Lumina, sufletul parfumului, infrumuseteaza natural inima noii campanii publicitare.

 

Lumina zilei invadeaza camera si ofera luminozitate apartamentului parizian, casa povestii mit Dahlia Divin inca de la creatie. Aceasta lumina stralucitoare este emanata de Alicia Keys, care poarta o rochie Givenchy Haute Couture creata special pentru ea de Riccardo Tisci, si straluceste prin senzualitate, gratie si feminitate. O noua versiune a campaniei publicitare realizata pe un fundal muzical extraordinar, descrie, de asemenea, povestea moderna si stralucitoare a noului Dahlia Divin Eau de Toilette.

 

Dahlia Divin Eau de Toilette

 

In luna iunie, parfumul este disponibil exclusiv in magazinele Douglas, iar din luna  iulie este disponibil in toate parfumeriile. Pretul variantei Dahlia Divin EDT de 50 ml are pretul recomandat de 340 de lei.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.