Gratioasa precum o lebada: noua mascara Lancome Grandiose

Lancome, liderul si expertul incontestabil in materie de mascara, a creat iarasi un produs revolutionar, ceva cu adevarat grandios din toate punctele de vedere. Cred ca multe dintre noi vom dori sa il incercam, deoarecere toate ne dorim gene perfecte – negre, bine definite, curbate, cu volum.

 

Este vorba de noul rimel Grandiose. Acesta reprezinta o adevarata reinterpretare de avangarda a unei mascara, ce indeplineste asteptarile fiecarei femei. Rimelul este cel mai iubit si folosit produs de machiaj folosit de femei, iar acum aplicarea acestuia este simplificata fara sa se piarda nici un pic din beneficiile rezultatelor.

 

 

Lancome a studiat formele complexe ale ochilor si modalitatile de aplicare a rimelului, reusind sa evidentieze niste tipare. In general, se pare ca ne este mai usor sa aplicam rimelul la ochiul care corespunde mainii cu ajutorul careia ne machiem; de exemplu: cu mana dreapta la ochiul drept sau cu stanga la cel stang. Cand se face trecerea la machierea celuilalt ochi, specialistii Lancome au observat ca femeile folosesc 3 tehnici, dar nici una pe deplin satisfacatoare:

 

– trecerea periutei peste nas

– intoarcerea incheieturii pentru a ajunge la ochiul de pe cealalta parte

– schimbarea mainii

 

Chiar sunt curioasa care e tehnica voastra obisnuita de aplicare a rimelului. Eu personal fac parte din primele doua categorii, deoarece sunt cam stangace cu mana stanga. 🙂

 

A doua problema pe care brandul a studiat-o este rimelarea tuturor genelor. Avand in vedere forma sferica a ochiului si curbele diferite pe care le formeaza linia ochiului, unele zone pot fi mai greu accesibile atunci cand ne machiem singure. Astfel, trebuie sa tinem mereu cont de urmatoarele:

 

– simetria machiajului rezultat la ambii ochi

– accesul usor la toate genele in ciuda proeminentelor fetei

– acoperirea tuturor genelor, de la radacina la varfuri, chiar si pe cele din zonele mai putin accesibile

 

 

Luand in considerare toate aceste lucruri, Lancome a creat Grandiose, prima mascara cu periuta sub forma unui gat de lebada. Scurta si rasucita, bagheta are forma ideala pentru a se adapta tuturor curburilor ochiului cu o simpla miscare din incheietura. Curbata la 25 de grade fata de axul sau, aceasta se adapteaza si pe conturul fetei, evitand pometii, nasul si arcada. Peria este scurta, din elastomeri, si ofera aderenta si alunecare optima de la primul strat. Are un diametru mic, fiind creata special pentru a alungi si a ridica pana si cele mai mici gene.

 

Daca v-am bagat putin in ceata, va las mai jos si videoclipul oficial Lancome, ca sa vedeti exact cum se poate folosi aceasta bagheta magica.

 

 

Trebuie sa va mai spun ca Grandiose vine numai in varianta ultra-black, avand pretul recomandat de 159 de lei si este disponibil exclusiv in avanpremiera in magazinele Sephora, in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2014. Mie imi suna foarte bine, dar de fapt ce rimel de la Lancome nu mi-a placut mie vreodata?! 🙂

 

Deci, voi cum aplicati rimelul in general?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Gratioasa precum o lebada: noua mascara Lancome Grandiose

  1. Iulia

    Eu de obicei merg pe a doua varianta, cu intoarcerea incheieturii. Ma-nteleg destul de bine cu metoda asta, dar recunosc ca am genele curbate natural si nu prea trebuie sa ma complic ca sa aplic mascara. 😀

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.