Inglot, acum si in Bucuresti!

Weekend-ul acesta toate bloggeritele pasionate de beauty si nu numai au un motiv de bucurie, deoarece ieri s-a deschis oficial magazinul INGLOT Cosmetics in incinta Baneasa Shopping City. Asa cum ma asteptam, evenimentul de inaugurare a fost plin de make-up artisti, oameni din presa, bloggeri si vedete.

 

 

 

Fondat in urma cu peste 30 de ani, INGLOT Cosmetics este acum unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de produse make-up adresate segmentului pro. Fiind o prezenta constanta la toate evenimente internationale de beauty, pe podiumurile Fashion Week si pe platourile de televiziune, brandul INGLOT este prezent in 57 de tari, avand peste 450 de locatii de retail.

Noul magazin va oferi produse de make-up si trenduri de ultima ora create special pentru make-up artistii profesionisti si industriilor de fashion, showbiz si TV, precum si pentru femeile care vor sa foloseasca zilnic produse profesionale.

 

 

De asemenea, INGLOT Romania va oferi oportunitati pentru make-up artisti profesionisti cum ar fi reduceri si training-uri one-to-one, care se pot obtine prin calitatea de membru al programului INGLOT PRO. Artistii, actorii si modelele profesioniste sunt de asemenea eligibili pentru calitatea de membru, care poate fi obtinuta prin intermediul magazinului.

 

V-ati pregatit deja lista de cumparaturi?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.