Inscrie-te in Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris!

Aveti un blog pe care abordati in mod special subiecte de beauty? Ati reusit sa strangeti o comunitate frumoasa in jurul lui? Sunteti pasionate de ceea ce faceti si cautati mereu sa va dezvoltati? L’Oreal Paris investeste si sustine comunitatea de beauty bloggers si incearca sa gaseasca noi talente prin Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris.

 

Anul acesta L’Oreal nu se va mai concentra strict numai pe beauty, ci se va ocupa de toate componentele unei scoli, astfel incat la finalul celor 4 saptamani voi si blogul vostru veti avea noi cunostinte si o mai buna practica. In editia de anul acesta, cursurile, sub forma de webminarii, si profesorii, experti in domenii diverse, au fost alesi special pentru a dezvolta cunostintele bloggerilor in domeniul beauty & style, dar si de a adauga noi valente, video si foto content skills.

 

Scoala de Beauty Blogging L'Oreal 2015

 

Astfel, cursurile vor fi sustinute de experti din urmatoarele domenii:

 

– Styling, cu Maurice Munteanu, redactor de moda la revista Elle

– Make-up, cu Alex Abagiu, make-up artist oficial L’Oreal

– Video, cu Julia Karr, Principal Account Manager Google US

– Foto, cu Marta Popescu

 

Ce trebuie sa faceti ca sa va inscrieti? Sa va exprimati parerea pe blogul vostru, printr-un articol, sau pe pagina de Facebook a blogului vostru, printr-un post, despre initiativa Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris, apoi sa introduceti datele si link-ul catre articol sau postare in formularul de pe site-ul campaniei: www.beautyblogging.lorealparis.ro.

 

Vor fi alesi 30 de cursanti care vor participa la Scoala de Beauty Blogging, editia 2015, selectia fiind facuta de Alice Bursuc, editor de beauty la revista Elle, in baza urmatoarelor criterii: originalitatea textului analizat, claritatea si coerenta articolelor, calitatea prezentei in online, folosirea limbajului beauty si condeiul articolului in speta, abordarea SEO in editarea postului analizat, varietetea subiectelor de beauty pe blog.

 

Cursuri si premii Scoala de Beauty Blogging L'Oreal 2015

 

Iata de ce anume vor beneficia cei 30 de cursanti finalisti pe parcursul Scolii de Beauty Blogging, editia 2015:

 

– 4 saptamani de curs, un curs-webminar pe saptamana

– Fiecare curs va fi predat, online, de un profesor specializat si va avea o tema distincta

– Fiecare cursant va primi “materiale didactice” constand in produse L’Oreal Paris

– Cursurile, de maxim 40 de minute fiecare, se vor finaliza cu un brief, o tema pentru cursanti

– Dupa fiecare tema se vor primi note si va exista un castigator cu nota cea mai mare pentru acea saptamana

– Premii specifice fiecarei saptamani de curs, in ton cu tematica

– Marele premiu – un Perfect Blog Kit creat de cei 4 profesori

 

Premiu Scoala de Beauty Blogging L'Oreal 2015

 

Eu am participat la editia din 2013 si mi-a placut foarte mult. A fost o experienta placuta, am invatat multe lucruri noi si mi-am definit felul in care scriu pe blog. Mai mult, am iesit pe locul 2, la o diferenta foarte mica de Special Koko, care a castigat marele premiu. M-am bucurat sa vad ca si altii vad in mine potential, iar asta m-a ajutat sa devin bloggerul care sunt acum.

 

Daca sunteti bloggerite de beauty la inceput sau daca simtiti ca puteti face mai mult si va doriti sa invatati lucruri noi, atunci va recomand sa va inscrie la Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris. Data limita de inscriere este vineri, 24 aprilie 2015, ora 12:00.

 

Spor la scris si succes!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.