Invarte titirezul si castiga!

Pe langa faptul ca mi-a placut intotdeauna sa ma joc cu titirezul, concursul organizat de Salvatore Ferragamo in colaborare cu Sephora ne ofera ocazia sa ne incercam norocul si sa castigam o multime de premii parfumate.

 

 

Jocul este foarte simpatic! In primul rand, trebuie sa intrati in aplicatia online de pe pagina de Facebook Sephora Romania. Acolo veti gasi o tabla de joc, a carei casute/celule cu informatii sau intrebari se vor debloca saptamanal. Sfatul meu ar fi sa nu treceti peste casutele cu informatii fara sa le cititi cu atentie, deoarece va vor ajuta sa raspundeti la intrebarile jocului. Cei care raspund corect pot castiga miniaturi de parfum sau lotiuni de corp Signorina by Salvatore Ferragamo.

 

Mai mult, la cumpararea oricarui parfum Salvatore Ferragamo din magazinele Sephora veti primi un talon razuibil cu un cod unic. Daca introduceti codul respectiv in aplicatia de Facebook veti intra in cursa pentru marele premiu, o vacanta la Florenta.

 

 

Asadar, aveti timp pana pe 7 septembrie sa invartiti titirezul si sa castigati niste premii parfumate sau sa achizitionati un parfum Salvatore Ferragamo si sa castigati o excursie de vis. Eu mi-am incercat deja norocul si am castigat un mini-parfum Signorina!

 

Succes!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Invarte titirezul si castiga!

  1. Aleka Sarah Post author

   Daca vei cumpara unui parfum Salvatore Ferragamo din Sephora, vei primi si un talon razuibil, iar acolo e codul pe care il poti inscrie in aplicatia despre care ziceam in articol. Cu acel cod poti castiga o excursie in Florenta. Dar mai poti castiga si alte premii doar invartind titirezul saptamanal, fara sa fie nevoie de vreun cod. 😀

   Reply
  1. Aleka Sarah Post author

   Numai de unul. In momentul in care castigi un premiu iti va aparea un mesaj de felicitari, insotit de imaginea premiului castigat. In caz contrar, primesti un mesaj prin care esti anuntata doar ca ai raspuns corect.

   Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.