L’Oréal Professionnel a lansat DIALIGHT

Inainte sa va las sa cititi comunicatul de presa vreau sa va spun cateva lucruri. Imi plac foarte mult intalnirile L’Oréal Professionnel. Prezentarile lor sunt mereu interesante si dinamice, si invat lucruri noi de fiecare data, cum am facut si astazi, datorita Marianei Vama (director de educatie & artistic L’Oreal Professionnel) si lui George Soare (unul din ambasadorii L’Oréal Professionnel Romania). Iar eu nu ma pot numi in general o necunoscatoare. 🙂
In orice caz, pentru ca tot am nevoie de o reimprospatare a culorii mele actuale, voi merge zilele viitoare sa testez acest nou produs intr-unul din saloanele ambasadoare L’Oréal Professionnel si voi reveni pe blog sa impart cu voi experienta mea.

  

L’Oréal Professionnel a lansat azi DIALIGHT, un produs profesional de colorare, ce beneficiaza de un concept inovator: este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oréal Professionnel bazat pe o tehnologie acida, ce garanteaza rezultate deosebite in uniformizarea si personalizarea culorii parului.

DIALIGHT revolutionează tehnicile serviciilor de colorare, folosite in saloanele de coafura. Intregul proces devine simplu si rapid, iar rezultatele sunt uluitoare: o stralucire fara precedent, uniformitate exceptionala a culorii chiar si pentru parul sensibilizat. Aplicarea dureaza in medie 20 de minute, actionand cu eficienta si precizie pentru rezultate impecabile.

Tehnologia acida de care beneficiaza noul produs este o inovatie in domeniu. PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de par, actioneaza ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigiland-o si asigurand o stralucire nemaiintalnită. Spre deosebire de o tehnologie alcalină ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pana la un ton si jumatate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorand fara sa suprasensibilizeze firul de par deja deteriorat. Produsul este ideal pentru colorarea parului sensibilizat, datorită efectului de refacere a suprafetei fibrei capilare. In acelasi timp, este perfect si pentru femeile care doresc doar un plus de stralucire si luminozitate pentru parul lor, fara modificarea culorii naturale.


Produsul este destinat exclusiv utilizării in saloanele de coafură, fiind un instrument de mare precizie chiar si pentru cele mai complexe servicii tehnice de colorare.

DIALIGHT nu contine amoniac si oferă o paleta variată de nuante prêt-a-porter, pentru cele mai diverse preferinte. DIALIGHT este potrivita pentru individualizarea suvitelor (serviciul Suvite nuantate), pentru realizarea unei colorari de improspatare intre doua colorari permanente (serviciul Reimprospatarea culorii) si, nu in ultimul rand, pentru asigurarea un serviciu gloss atat pentru parul natural, cat si pentru cel deja colorat (serviciul Stralucire de durata). 

DIALIGHT este solutia ideala pentru femeile care doresc un plus de frumusete, ramanand, in acelasi timp, ele insele: 100% EU. 100% MAI FRUMOASA.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.