La Collection Privee de Molinard

Beautik Haute Parfumerie a lansat zilele trecute in exclusivitate in Romania La Collection Privee de Molinard. Aromele luxuriante ale noilor parfumuri semnate de casa Molinard au creat o atmosfera absolut magica in ambianta rafinata a noului concept store din Baneasa Shopping City.

 

 

Cu o pasiune imensa pentru esente rare si ingrediente pretioase, Molinard creeaza de sute de ani parfumuri ca o expresie a placerii, culturii si aromelor rare. Invitatul special in ziua lansarii, presedintele casei Jean-Pierre Lerouge-Benard, ne-a introdus in atmosfera magnetizanta a celor 5 parfumuri dedicate luxului si senzualitatii.

 

Noua colectie, formata din Rose Emois, Ambre Lumiere, Cher Wood, Secret Sucre si Acqua Lotus, imbina feminitatea cu masculinitatea, fiind conceputa cu sensibilitate, pentru a crea parfumuri “signature” care sa reziste trecerii timpului. Cuvintele cheie: misterios, rafinat si senzual.

 

La Collection Privee de Molinard este disponibila in exclusivitate in Romania in cadrul magazinelor din lantul Beautik Haute Parfumerie.

 

Ati incercat noile arome? Preferata mea este Secret Sucre.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.