La Roche-Posay te provoaca sa devii un #SkinChecker!

Eu am inceput sa fiu un skin checker cu mult timp inainte de a afla de campania La Roche-Posay. Avand tenul foarte deschis la culoare, nu mi-a placut niciodata sa stau prea mult pe plaja, sa ma bronzez. De solar nici nu mai vorbesc! Mi se pare cea mai nociva chestie pentru piele. Verificarea alunitelor am inceput sa o fac acum cativa ani, cand am observat ca-mi apar alunite chiar si daca doar ma plimb vara pe strada.

 

Mai mult, nu cred ca exista zi in care sa nu folosesc produse cu SPF atat pe ten, cat si pe alte parti ale corpului care sunt expuse la soare. De ce? Pentru ca 70% din cazurile de melanom sunt cauzate de expunerea excesiva la soare, iar mie mi-e teama sa nu ajung in aceasta situatie.

 

Si daca tot vorbim de procente, La Roche-Posay a aflat ca un procent covarsitor de 73% din populatia mondiala pretinde ca face mai mult pentru  sanatatea celor dragi decat pentru propria sanatate. De asemenea, in timp ce cazurile de melanom sunt in continua crestere, un nou studiu arata faptul ca 52% din populatia mondiala nu si‐a verificat niciodata alunitele printr-un consult dermatologic.

 

La Roche Posay - Skin Checker

 

Astfel, La Roche‐Posay incurajeaza populatia sa isi controleze alunitele cu ajutorul Skin Checker, o campanie internationala cu caracter educativ, al carei obiectiv consta in informarea publicului larg cu privire la rolul activ in depistarea timpurie a  cancerului de piele. Cancerul de piele este singurul tip de cancer vizibil cu ochiul liber si daca este diagnosticat la  timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient.

 

Ca partener de incredere al  medicilor dermatologi, cercetarilor dermatologice si al tuturor celor care sufera de probleme  ale pielii sensibile din intreaga lume, aceasta campanie s‐a nascut din ingrijorarea marcii La Roche‐Posay privind cresterea numarului cancerelor de piele, acestea devenind cel de‐al  noualea tip de cancer cel mai des intalnit in Europa, cu 100.000 cazuri noi diagnosticate in  2012. Angajamentul LRP fata de cauza dureaza de cativa ani, iar aceasta campanie noua  este sustinuta local de catre medicii dermatologi si organizatii nationale pentru cancerul de  piele, si va fi insotita de screeninguri gratuite la nivel local ale alunitelor, in intreaga lume.

 

Astazi, La Roche‐Posay doreste sa implice din ce in ce mai multe persoane in aceasta lupta, nu  in mod individual, ci colectiv. Campania are drept obiectiv incurajarea propagarii si distribuirii unui mesaj simplu si clar: fiecare dintre noi poate deveni un ambasador al acestei lupte. Pentru mai multe detalii, puteti intra pe platforma SkinChecker, unde veti gasi metoda ABCDE care va ajuta sa identificati rapid o potentiala problema, plus o harta de vizualizare a SkinChecker‐ilor din intreaga lume.

 

LRP metoda ABCDE

 

Aceasta campanie a fost conceputa pentru a face totul cat mai usor cu putinta: un singur click  pentru a descarca metoda ABCDE, un click pentru a o trimite unui prieten sau unei persoane  dragi pentru a o incuraja sa se alature luptei si sa devina la randul sau un skin checker.

 

Ce spuneti, vreti sa fiti si voi skin checkers alaturi de mine?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “La Roche-Posay te provoaca sa devii un #SkinChecker!

  1. Pingback: Sunshine Sarah | La Roche-Posay a Lansat un Spray Ultra Lejer cu SPF 50 pentru Fata

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.