Lansarea in Romania a sistemului brazilian pentru intinderea parului

Timp de doua zile s-a aflat la Bucuresti pentru a sustine seminarul „INOAR – Produs brazilian pentru intinderea parului” doamna Isabelle Falcoz, Hair Care Project Inoar, care a venit special din Franta pentru a lansa in Romania noua gama revolutionara de produse naturale pentru par.
Datorita celor de la Melkior, am avut ocazia sa particip impreuna cu Iulia de la BonjourGlamour.ro la acest seminar, unde am observat etapele, cat si rezultatele acestui tratament. Niste rezultate intr-adevar spectaculoase!
Modelele folosite pentru demonstratie au fost alese special pentru a avea parul lung si cret, iar unul din ele a fost chiar si Iulia.
Tratamentul si rezultatele sale
Tratamentul INOAR consolideaza keratina deja prezenta in fibra de par si repara chiar si parul deteriorat conferindu-i un aspect matasos si vitalitate pe intreaga lungime. Mai mult decat intindere si uniformizare, produsele INOAR sunt si de ingrijire a parului. Gama este indicata pentru toate tipurile de par: „afro”, “caucazian”, natural, vopsit, colorat, decolorat.
Rezultatul este intotdeauna acelasi: par neted,usor de coafat, moale, hidratat si stralucitor pana la aproximativ 2-3 luni, depinzand si de textura naturala a parului.
INOAR a dezvoltat mai multe linii de produse pentru netezirea parului pentru profesionistii din saloane. Fiecare gama de la salon a fost asociata cu o gama de ingrijire la domiciliu pentru a prelungi efectele de netezire si a pastra parul matasos timp de mai multe luni.
INOAR Professional sunt produse fara formaldehida, fara glutaraldehida, pe baza de Ulei de Argan. Toate produsele sunt testate dermaltologic. Uleiul de Argan INOAR este extras din fructul obtinut de „Argania spinosa”, un copac care creste in Maroc si in alte tari ale Africii de Nord. Astazi, uleiul este inca obtinut prin macinare si prin presare manuala a fructului in cadrul unei cooperative feminine din Magreb.
 

Uleiul de Argan INOAR este compatibil cu orice procedeu chimic de tratament al parului, actionand in profunzime in fibra capilara datorita liposolubilitatii sale ridicate. Produsul este ideal pentru un public exigent, care vrea sa-si reduca volumul parului si sa ii amelioreze structura fizica, precum si aspectul vizual.
 

Uleiul de Argan este bogat in acizi grasi Omega 3 si Omega 6 si in vitamina  E. Datorita acestor caracteristici acesta este considerat ca si un remediu natural exceptional impotriva „imbatranirii” parului. Vitamina E, in care uleiul este bogat, are o actiune eficienta de regenerare si de hidratare a parului. La finalul tratamentului, parul va fi mai hidratat si protejat. Culorile sunt vizibil mai stralucitoare si parul va avea un aspect matasos, usor de aranjat.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Lansarea in Romania a sistemului brazilian pentru intinderea parului

  1. Sunshine Sarah

    Alina, inca nu stim nici noi pretul. Tot ce iti pot spune e ca tratamentul se face doar in saloane, deoarece e un proces ce dureaza in jur de 1-2 ore (trebuie sa sta vreo 40 min cu keratina pe par). Imediat cum aflu ceva, anunt pe blog. 😀

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.