Lansarea saptamanii: Aqua Vita de la Apivita

Desi nu este tocmai noua, astazi Apivita a lansat gama Aqua Vita cu o formula noua, imbunatatita. Dupa cum bine stim, rolul apei pentru piele este foarte important, aceasta mentinand sanatatea celulelor, asigurand fermitatea pielii si oferind astfel protectie impotriva imbatranirii premature.

 

Daca luam in calcul faptul ca deshidratarea este responsabila in cea mai mare parte de imbatranirea prematura, este usor de inteles de ce este important sa avem grija de tenul nostru, pentru ca el sa ramana hidratat 24 de ore pe zi.

 

Pentru a oferi pielii protectia necesara, este nevoie de o hidratare intensiva sporita cu factori antioxidanti. De aceea Apivita a conceput noua Aqua Vita, o crema pentru hidratare intensiva si revitalizare, cu un procent de 98% ingrediente naturale.

 

 

Hidratarea intensiva este datorata fito-endorfinelor din vitex (planta medicinala) continute in ciclodextrina si lipozomi, in nano-emulsia vitaminelor C si E. Rolul fito-endorfinelor este de a hidrata si calma pielea. Includerea lor in ciclodextrina asigura stabilitatea si performanta in mai multe planuri. Incapsularea ciclodextrinei in lipozomi, in schimb, asigura eficacitatea in straturile adanci ale pielii.

 

Uleiul esential de muscata 100% organic ajuta la revitalizarea pielii. Muscata are multe beneficii, fiind recomandata persoanelor cu piele sensibila, aceasta regland secretia de sebum si oferind un aspect radiant.

 

Iar datorita extractului de propolis patentat si premiat, Aqua Vita promite sa protejeze tenul impotriva imbatranirii premature. Propolisul are proprietati antioxidante puternice care cresc vitalitatea celulelor si, astfel, protejand pielea.

 

 

Noua Aqua Vita este disponibila in 3 variante: crema hidratanta pentru ten mixt-gras, pentru ten normal-uscat si pentru ten foarte uscat. Gama este distribuita in Romania prin intermediul lantului de farmacii Sensiblu, fiecare crema avand pretul recomandat de 140 de lei.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.