Lansarea saptamanii: crema lifting pentru gat si decolteu

Sub motto-ul “Fight gravity!”, Skincode a lansat ieri noua crema cu efect de lifting pentru zona gatului si a decolteului. Evenimentul a avut loc in atmosfera rafinata a noii farmacii Help Net Concept Store din Promenada Mall, unde Printul Niclas Massalsky, fondatorul Skincode Elvetia, ne-a impartasit secretele pielii vesnic frumoase si tinere.

 

 

Cu totii ar trebui sa stim ca pielea gatului si a decolteului e de cele mai multe ori diferita de cea a fetei, iar din cauza acestui fapt este nevoie sa avem grija de fiecare in parte intr-un mod diferit. Sensibilitatea ridicata face ca aceasta zona sa necesite o ingrijire speciala, mai ales impotriva ridurilor si a scaderii elasticitatii pielii.

 

Cellular Firming & Lifting Neck Cream din gama Skincode Exclusive contine o combinatie puternica de Complex ACR-G2, acid hialuronic si peptide biomimetice patentate care pastreaza integritatea pielii si o protejeaza impotriva semnelor degradarii cutanate. Noua crema confera fermitate pielii din zona gatului si a decolteului, pentru un aspect vizibil intinerit, fara riduri.

 

Puteti gasi acest produs, impreuna cu toata gama din care face parte, exclusiv in Farmaciile Help Net.

 

Voi obisnuiti sa folositi o crema separata pentru zona gatului?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.