Lansarea saptamanii: Neons by OPI

OPI a lansat zilele trecute, in cadrul salonului Beauty District Victoriei, 6 noi nuante de lacuri de unghii, primele nuante neon full size. Neons by OPI sunt nuante speciale de vara, culori electrice de lamaie, mandarina, roz aprins, corai, lime si purpuriu.

 

Aceasta noua colectie, vibranta si plina de viata, ofera un look indraznet manichiurii, numai bun de asortat unui corp atins usor de soare. Nuantele de neon vor iesi si mai mult in evidenta daca utilizati Put a Coat On!, un nou tip de base coat, alb, realizat special pentru a fi purtata cu lacuri in nuante puternice pentru a scoate culoarea in evidenta.

 

 

 

Colectia Neons by OPI include: Life Gave Me Lemons (o culoare de citrice superba), You are So Outta Lime (un verde lime iesit din comun), Juice Bar Hopping (o nuanta cremoasa de mandarina), Hotter than You Pink (un roz senzual si vibrant), Push & Pur-Pull (un purpuriu aparte), Down to the Core-al (un corai spectaculos).

 

Preferatele mele sunt Life Gave Me Lemons si Down to the Core-al, pe care o puteti vedea si pe unghiutele mele, in colajul de imagini de mai jos. Pretul recomandat al fiecarei oje este de 51 de lei si le puteti gasi pe toate in magazinul TopLine.

 

 

Voua ce culoare v-ar placea sa incercati?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.