Lichidare de stoc pe CareSpot.ro!

Aceasta este ultima saptamana in care puteti profita de reducerile lunii august pe CareSpot.ro. Si pentru ca vara e pe sfarsite, m-am gandit sa va arat cateva produse ce pot fi folosite si pe timpul toamnei. Eu sunt o mare fana a tratamentelor de par leave-in, care sunt benefice atat in sezonul calduros, cat si in cel rece. Aveti mai jos 3 alegeri personale…

Wella Care Enrich Hair Ends Elixir – pentru un par mai puternic si moale de la radacina pana la varfuri! Cu ajutorul ingredientelor speciale, extractul de matase si untul de shea, repara si sigileaza varfurile deteriorate, calmeaza firele rebele, defineste buclele si netezeste parul. Pret redus: 33,85 lei.


Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle – cu ulei de argan, descurca parul fara a-l incarca. Este un balsam spray  bifazic sofisticat ce combina beneficiile stralucirii date de pretiosul ulei de argan cu efectele de ingrijire si desurcare ale celorlalte ingrediente. Pret redus: 35,52 lei.

Joico Smooth Cureun tratament leave-in fara sulfati si formaldehide, care benficiaza de inventia KeraShield Complex, care poate domoli si cel mai rebel par fara a-l agresa cu nici un fel de chimicale. Pret redus: 56,20 lei.


Spor la shopping!


Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.