Look at my beautiful legs!

Joia trecuta am avut parte de o surpriza foarte placuta din partea celor de la Titania. Acestia ne-au invitat la dans in cadrul unui eveniment organizat special pentru fanii lor de pe Facebook, la care acestia nu au lipsit, desigur. Ci au venit chiar in numar mare, cat pentru o sala de dans.

Totul a avut loc in cadrul scolii de dans Body Fly Gim, unde am avut parte toti de o mica lectie de salsa pasi de salsa si de un minunat discurs oferit de Jules, care a avut ocazia de-a testa produsele Titania timp de o saptamana.

Un detaliu care mi-a placut mult a fost faptul ca ne-au oferit cate un tricou haios, care aveau mesajul “Look at my beautiful legs!”. Eu din pacate nu l-am purtat prea mult pe al meu pentru ca am preferat sa am o tinuta mai lejera in timp ce instructorul nostru, Marian Cristian Marin, incerca sa ne arate toti pasii de baza la salsa.

Dupa vreo ora de dans, a venit timpul sa-si spuna cuvantul si invitata speciala Titania, Iuliana Manea aka Jules, care ne-a explicat cum ingrijirea picioarelor nu ne ia mai mult de 7 minute pe zi:

Picioarele noastre nu au nevoie de mai mult de 5-7 minute de ingrijire zilnic ca sa se simta bine si sa arate impecabil. Iar la Titania gasim tot ce picioarele noastre au nevoie, de la accesorii pentru a netezi pielea, la creme regeneratoare, racoritoare, exfoliante si hidratante si spray-uri care sa faca purtarea pantofilor mult mai placuta.” 

Voi cata atentie acordati picioarelor voastre?
Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.