#ManiFriday: Mermaid’s Dream by Deborah Lippmann

Dupa cateva saptamani de absenta din anumite motive pe care vi le voi deslusi in zilele ce urmeaza, revin astazi, ca tot e zi libera, cu o manichiura tare frumoasa, care sper sa va placa cel putin la fel de mult cat mi-a placut mie.

 

Ultima oara la ManiFriday va prezentasem unul din cele 5 lacuri de unghii minunate din colectia Mermaid de la Deborah Lippmann. Multe dintre voi mi-ati impartasit curiozitatea pentru vedeta colectiei, si anume Mermaid’s Dream, asa ca am testat-o si pozat-o pe unghiute pentru voi, cu ajutorul fetelor simpatice de la Rouge Nail Bar.

 

 

Mermaid’s Dream e o nuanta superba de turcoaz, cu glitter mic albastru deschis si un shimmer fin verde-auriu. Faimoasa Deborah o descrie ca fiind interpretarea sa a vietii sub apele marii – magica, fantastica, aproape ireala. Dupa un singur strat se vede destul de bine, dar dupa doua straturi se vede uimitor, fiind probabil cea mai pigmentata oja din colectie.

 

 

 

Aplicarea sa este foarte usoara, sclipiciul distribuindu-se uniform pe toata unghia fara batai de cap. Si, ca de obicei, ce-mi place cel mai mult la ojele acestui brand este faptul ca rezista foarte bine, atunci cand aplic un base coat si top coat adecvate. In cazul meu e vorba de cele de la Trind, pe care le gasiti la Rouge Nail Bar Bucharest si pe Rouge-Boutique.ro. Astfel, Mermaid’s Dream m-a tinut in jur de o saptamana pe unghii, tocindu-se doar un pic la varfuri.

 

Ah, si daca tot vorbim de Trind, sa stiti ca orice serviciu realizat la Rouge Nail Bar in fiecare sambata, pana in ora 15:00, va aduce 40% discount pentru orice produs Trind.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.