Nivea Care, noua crema hidratanta cu efect WOW

Suntem femei si stim ca zi de zi suntem nevoite sa ne impartim eficient intre serviciu, familie, responsabilitati casnice si angajamente sociale, dar, deseori, uitam sa indreptam grija si atentia asupra noastra. Ce ar fi insa daca ati putea sa va hidratati pielea, cat ati zice “WOW”?

 

O crema intens hidratanta care nu lasa o senzatie grasa pe piele? Da, acum chiar exista! Este vorba de cea mai noua lansare Nivea, crema Nivea Care. In ritmul agitat al activitatilor zilnice, acum este si mai simplu sa aveti grija ca pielea voastra sa fie mereu hidratata. Noua crema hidratanta inovatoare are o formula revolutionara, care ofera hidratare intensa, fara sa lase acea senzatie grasa care nu ne place noua pe piele.

 

Nivea Care - Catrinel Menghia

 

Lansare Nivea Care

 

Bazata pe o tehnologie revolutionara in curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate intr-o textura gel crema, Nivea Care este perfecta atat pentru fata, cat si pentru corp si maini. Atunci cand intra in contact cu pielea, crema este imediat absorbita, hranind in profunzime si oferind o hidratare intensa, de durata, fara a lasa pielea lipicioasa sau grasa.

 

Daca nu ati inclus inca o crema hidratanta in rutina voastra zilnica de ingrijire, ar fi cazul sa o faceti, in special acum, cand e mult mai simplu sa va bucurati de o piele hidratata, fara pic de efort. Nivea Care are pretul recomandat de 15 lei la 100 ml si 20 de lei la 200 ml. Mai multe detalii despre aceasta puteti gasi aici.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.