Nomasvello deschide maine un nou centru in Ploiesti

Multe dintre voi m-ati intrebat daca se va deschide un centru Nomasvello si in Ploiesti, iar acum pot in sfarsit sa va spun ca da. Sambata, 25 aprilie, are loc inaugurarea primului centru de infrumusetare Nomasvello din Ploiesti, al 20-lea din intreaga retea Nomasvello. Acesta se va gasi in mall-ul AFI Palace Ploiesti si va oferi servicii de epilare definitiva si de rejuvenare faciala cu IPL, precum si terapia faciala ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica.

 

In plus, clientii vor beneficia gratuit de o sedinta de testare pentru tratamentul de epilare definitiva cu IPL si consultanta personalizata asupra tipului de ten, pentru alegerea celor mai potrivite tratamente faciale. Testarea si consultanta personalizata gratuite vor fi disponibile zi de zi, in permanenta, in cadrul Nomasvello Ploiesti, inca din ziua deschiderii. Vor fi totusi necesare programari chiar si pentru aceste servicii, pentru ca specialistii Nomasvello sa poate oferi timp si atentie fiecarui client.

 

Deschidere Nomasvello Ploiesti

 

Asadar, fetelor, daca sunteti din Ploiesti si sunteti interesate de serviciile Nomasvello, va recomand sa va faceti timp sa ajungeti maine la deschiderea centrului, deoarece Nomasvello Ploiesti v-a pregatit cateva concursuri si surprize, ce vor fi organizate pe parcursul zilei. Inaugurarea va incepe la ora 12:00 si va dura pana seara, la inchiderea mall-ului. Mai multe informatii gasiti aici.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Nomasvello deschide maine un nou centru in Ploiesti

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Hai in familia Nomasvello!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.