Noul Rosaliac de la La Roche-Posay

Daca in trecut expresia “cu bujori in obrajori” semnala un ten sanatos, plin de energie si vitalitate, de la o vreme lucrurile stau altfel. Roseata permanenta sau tranzitorie, vasele de sange dilatate sau petele de pe obraji sunt doar cateva simptome pe care 80% dintre oamenii care le prezinta nu inteleg ce li se intampla.

 

Rozaceea este o afectiune cronica, care evolueaza progresiv, in mai multe stadii, si afecteaza in principal fata persoanelor cu un ten deschis la culoare. Cauzele sunt inca necunoscute pe deplin, dar de cele mai multe ori este o afectiune ereditara, influentata si de sistemul imunitar al pielii, care determina reactii exagerate ale acesteia la anumiti factori interni si externi.

 

 

Rosaliac AR Intense de la La Roche-Posay, serum intensiv antiroseata, este primul produs dermatocosmetic ce corecteaza roseata localizata direct de la sursa, prevenind totodata reaparitia acesteia. Ambofenolul, ingredient activ unic de origine vegetala extras dintr-o planta din Madagascar, are o tripla actiune la nivelul pielii, benefica tenului cu roseata:

 

1. La nivel inflamator – inhiba procesul inflamator de la nivelul pielii

2. La nivel vascular – imbunatateste microcirculatia si intareste peretii vaselor de sange

3. La nivel celular – are efect antioxidant si imunomodulator

 

Formula Rosaliac AR are o toleranta ridicata, fiind adaptata unui ten sensibil, cu predispozitie la roseata. Aceasta nu contine parabeni, conservanti, parfum, alcool si nici coloranti, toate acestea fiind posibile datorita unui ambalaj ultra-ermetic care nu permite contaminarea produsului.

 

Produsul este deja disponibil in farmacii, la pretul recomandat de 90 lei. Pentru mai multe informatii accesati www.laroche-posay.ro.

 

Voi aveti sau ati avut vreodata astfel de probleme cu tenul vostru?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Noul Rosaliac de la La Roche-Posay

  1. candrea nadia alina

    mi se pare cam scump…cel putin peste bugetul meu…desi as avea nevoie de el! Cuperoza mea nu isi gaseste “nas” de cativa ani.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.