Noutati de la Benefit: Majorette Booster Blush

Dupa 2 ani de zile in care singura mea dragoste in materie de farduri de obraz a fost Coralista de la Benefit, cred ca luna asta ma voi indragosti de un alt blush. Se pare ca Benefit Cosmetics se intoarce cu forte proaspete in aceasta toamna, iar una dintre noutati este Majorette, un fard de obraz crema cu un finish pudrat.

 

 

Fiind caracterizat ca un booster blush, acest fard de obraz inovator are o nuante de roz-piersica si poate fi purtat singur sau sub blush-ul preferat pentru a-i potenta culoarea. Din ce-mi dau seama din imagini, acesta i se potriveste oricarui tip de ten. Se aplica cu ajutorul degetelor, are o acoperire graduala si se intinde usor si uniform.

 

Mai mult, Majorette emana un parfum delicat de piersica si vine intr-un recipient compact cu oglinda. Este ideal pentru cine isi doreste o culoare magulitoare, dar naturala pe pometi. Acesta va fi disponibil in magazine incepând cu a doua jumatate a lunii septembrie, cel mai probabil dupa 20 septembrie. Eu de abia astept sa il incerc!

 

 

Nu uitati sa stati cu ochii pe pagina oficiala de Facebook Benefit Cosmetics Romania si pe profilul de Instagram Benefit Romania pentru ca am auzit ca vor urma niste surprize legate de Majorette!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “Noutati de la Benefit: Majorette Booster Blush

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.