Noutati de la Inglot

Inglot este renumit pentru a fi acel magazin in care, daca intri, nu mai iesi sau eventual iesi cu greu. Asta cel mai probabil datorita fardurilor pigmentate si colorate intr-o multime de nuante. Iar daca acestea nu erau de ajuns, luna asta Inglot a lansat inca o serie de minunatii, pe care vi le voi prezenta mai jos.

 

Pro Blending Sponge este un buretel de machiaj roz care ajuta la aplicarea si estomparea fondului de ten, a anticearcanului si a iluminatorului lichid. Desi nu este un tip de burete nou, fata de multe astfel de produse, cel de la Inglot nu contine latex. Il puteti gasi la pretul de 65 de lei.

 

 

HD Sculpting Powder, in binecunoscutul sistem Inglot, Freedom System, ceea ce permite refolosirea ambalajului dupa terminarea produsului. Sculpting inseamna accentuarea, corectia si definirea fetei, iar aceasta colectie va ofera posibilitatea sa conturati si sa sculptati folosind produse cu ingrediente de cea mai buna calitate.

 

Acestea sunt puternic pigmentate, dar ofera o acoperire translucida, astfel putand creea iluzii optice fara a folosi prea mult produs sau fara a incarca tenul. Culorile deschise se folosesc pentru a evidentia, a scoate in relief, a da volum, iar culorile inchise, pentru a estompa, a crea umbre, a miscora. HD Sculpting Powder este disponibil in 5 nuante si are pretul de 40 de lei.

 

 

Cea mai mare noutate Inglot este Freedom System Fragrance, o colectie de parfumuri solide. Acestea nu contin alcool si se gasesc in 5 arome diferite, ce se pot combina intre ele: Green Fruit, Purple Musk, Bright Amber, Mandarin Crush si Golden Wood. Parfumul in sine costa 29 de lei, iar paleta alba 14 lei. Eu va recomand sa treceti pe la cel mai apropiat magazin Inglot sa le incercati si sa-mi spuneti care este preferatul vostru.

 

 

In rest, ce v-ar mai tenta din lista de noutati?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Noutati de la Inglot

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.