NYX revine la Makeup-Shop.ro!

Zilele trecute am aflat de surpriza pe care ne-a pregatit-o Makeup-Shop.ro: relansarea brandului NYX online! O surpriza chiar placuta de altfel, deoarece chiar vroiam sa testez cateva produse NYX, iar momentan acestea sunt chiar la promotie.

De creionul de ochi Jumbo in nunata Milk banuiesc ca a auzit toata lumea, dar eu nu am avut ocazia de-al incerca pana acum, asa ca e primul pe wishlist. Sunt curioasa sa vad cum sunt si nuantele Yogurt si Horse Radish.


Un alt produs din wishlist-ul meu NYX ar fi HD Eye Shadow Base, primerul lor pentru ochi. Sunt o mare fana a primerelor, motiv pentru care chiar cred ca mi-l voi achizitiona.

Si ca tot vorbeam de primere, am observat ca au acum online si diverse baze de machiaj pentru fata, printre care NYX Primer Color Balance si NYX Primer Anti-Redness, care cred ca ar fi perfecte pentru estomparea micilor imperfectiuni ale tenului.

 

Asa cum va spuneam, in momentul de fata produsele NYX au preturi promotionale, insa nu stiu exact pana cand, asa ca daca va face cu ochiul ceva, asta este momentul pentru putin shopping online. 😉

Voi ati mai incercat pana acum cosmeticele NYX?

Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “NYX revine la Makeup-Shop.ro!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.