Oksana Salon – New Location


Daca visezi la unghii perfecte, coafuri creative, tunsori revolutionare, masaje complexe, spa si sauna, atunci sigur visezi la OKSANA SALON. Si pentru ca toate acestea sa fie cat mai aproape de tine, Oksana Salon s-a mutat in inima Bucurestiului pe Putul lui Zamfir nr. 15.

Evenimentul care a marcat relocarea salonului s-a transformat intr-o adevarata petrecere ruseasca cu ceai la samovar, muzica ruseasca si impletituri fabuloase. Toti cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa testeze pe parul lor impletiturile marca Oksana.

Eu n-am putut ajunge la eveniment din cauza unei raceli spontane, dar am ajuns la Oksana cu o zi inainte, din greseala, si am avut parte de niste impletituri rusesti foarte dragute, dupa cum puteti vedea mai jos.


Incepand cu 24 ianuarie, Oksana Russian Hair&Beauty Salon isi asteapta clientii pe Str. Putul lui Zamfir, nr. 15 si ii intampina cu un spatiu care pune la dispozitie zone in care se pot realiza servicii precum: coafura & frizerie, manichiura & pedichiura, cosmetica faciala & coporala,  spa, modelare corporala si totodata o zona in care se vor realiza bilunar intalnirile clubului de socializare – Klub Oksana.

Oksana Salon, se diferentiaza de celelalte saloane din Bucuresti nu numai prin serviciile de top, realizate de specialistii pregatiti la Moscova, ci si prin atmosfera intima din cadrul salonului, prin ceaiul servit din samovarul traditional, dupa ritalul rusesc, muzica ruseasca si papusile Matrioska, care toate te imbie la relaxare si destindere, facandu-te sa uiti de lumea exterioara.

Lots of love,

Aleka Sarah.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Oksana Salon – New Location

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.