Păr Drept și Strălucitor cu Peria Electrică Liss Brush 3D de la BaByliss Paris

Multe femei își doresc un păr incredibil de neted, sănătos și strălucitor. Iar cele care nu au părul natural așa, vor să aibă la îndemână un accesoriu cu ajutorul căruia să își poată aranja singure părul, în doar câteva minute, fără a fi nevoite să meargă în saloanele de specialitate.

 

Ținând cont de acest aspect, specialiștii BaByliss Paris au lansat zilele trecute o nouă inovație în aranjarea părului, și anume peria electrică pentru îndreptarea părului Liss Brush 3D. Peria beneficiază de o combinație unică de 126 de peri pentru o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului elasticitate și luciu natural.

 

lansare-liss-brush-3d_1

 

george-soare-babyliss

 

Poziția acestor peri permite distribuirea uniformă a căldurii. Secretul constă în cele trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei cu înveliș ceramic, de 42 de mm, descurcă părul, iar perii din silicon, de 50 de mm, conferă un păr perfect drept, timp îndelungat.

 

Uimitoarea perie ceramică Liss Brush 3D combină puterea unei plăci electrice cu performanțele de stilizare ale unei perii, pentru rezultate fabuloase în doar câteva minute. Peria beneficiază de doi generatori de ioni care protejează firul de păr, îi conferă strălucire și împiedică eficient efectul de electrizare al părului.

 

Aceasta are un design modern și elegant, este foarte ușor de folosit și o puteți lua cu voi oriunde. Are trei trepte de temperatură, 160°, 180° și 200°C și asigură o încălzire super rapidă și uniformă. De asemenea, peria beneficiază de înveliș ceramic cu finisaj Diamond, se încălzește rapid și vine însoțită de un suport rezistent termic.

 

lansare-liss-brush-3d_2

 

peria-liss-brush-3d_2

 

sunshine-sarah-liss-brush-3d

 

Astfel, Liss Brush 3D descurcă părul, îl piaptănă și, în același timp, îl îndreaptă. Peria oferă rezultate excelente precum cele din saloanele de specialitate pentru toate tipurile și lungimile de păr.

 

Prețul recomandat al acestui produs este de 300 de lei. Mai multe detalii despre peria Liss Brush 3D găsiți pe site-ul BaByliss Paris.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.