Par mai bogat cu NIOXIN

Am ajuns ieri la una din cele mai interesante prezentari de produs la care am fost vreodata, si anume la prezentarea tratamentului de par NIOXIN, unde am putut sa-mi vad exact, la microscop, posibilele probleme ale scalpului si firului de par.

Daca vrei sa stii de ce iti cade parul, de ce se subtiaza si se raresc firele de par, ai raspunsurile mai aproape ca oricand. Ele vin de la NIOXIN, un brand profesional cu o lunga istorie si expertiza in caderea parului, dedicat exclusiv saloanelor de coafura.
 
Ni s-a spus ca NIOXIN ofera raspunsuri specializate privind pierderea si subtierea parului, iar ca formula inovatoare de tratament, inspirata din skincare, va functiona eficient daca respectam cei 3 pasi: curata – optimizeaza – trateaza.

Exista 6 sisteme de ingrijire NIOXIN, in care se regasesc cele sase tehnologii originale: BioAMP, SmoothPlex, Transactive Delivery System, Scalp Access Delivery System, Activ-Renewal siGlycoShield. Acestea ne deschid calea spre un tratament personalizat, adaptat nevoilor noastre.  Fiecare sistem de ingrijire are in vedere gradul de pierdere al parului, grosimea firului de par si daca parul este natural sau tratat chimic. Produsele, atat cele de ingrijire si de tratament in salon si acasa, cat si cele pentru tratamentele speciale de exfoliere si terapie intensiva dedicate utilizarii doar in salon, au ingrediente special create pentru un par cu aspect mai bogat, mai plin, mai des.

Eu una de abia astept sa incerc acest tratament, sa vad efectele sale. Cred ca cel mai potrivit sistem pentru mine este cel cu nr. 3: grad de pierdere al parului normal, par fin si tratat chimic (vopsit).
Voi ati incerca acest tratament?


Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Par mai bogat cu NIOXIN

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.