Parfumul zeitelor moderne: Dahlia Divin by Givenchy

Pretios, captivant si extrem de luminos, alchimia dintre rochiile couture ale casei Givenchy si cele mai exclusiviste arome… Asa este descris noul parfum Givenchy – Dahlia Divin, creat de Francois Demachy.

 

Noua apa de parfum tesuta cu fir din aur dezvaluie o aura luxurianta cu accente floral-lemnoase. Femeia Dahlia Divin isi face aparitia prin note parfumate de fructe aurii, prune galbene, care se intalnesc cu aromele intense ale buchetelor de flori albe, dominate de mireasma iasomiei. Notele lemnoase de vetiver, lemn de santal si patchouli lasa o amprenta senzuala, pretioasa si memorabila.

 

 

 

Avand o nuanta solara, Dahlia Divin reprezinta stralucirea capturata intr-o sticluta de parfum. Forma acesteia aminteste de cele mai fine rochii ale casei Givenchy. Silueta atemporala, cu linii perfecte si margini rotunjite, si literele parca embosate cu fir de aur fac din sticluta parfumului o adevarata bijuterie.

 

Mereu mi-au placut alegerile casei Givenchy in ceea ce priveste muzele parfumurilor sale si nu sunt dezamagita nici de aceasta data, deoarece imaginea parfumului Dahlia Divin este Alicia Keys, una din artistele mele preferate. Pe langa frumoasa, carismatica si talentata, mi se pare ca ea straluceste in orice domeniu ar activa, asa ca e intruchiparea perfecta a parfumului.

 

 

Parfumul poate fi deja gasit pe rafturile parfumeriilor, pretul recomandat pentru varianta de 50 de ml fiind de 394 de lei. Daca va face si voua cu ochiul, aflati ca odata cu lansarea acestuia, Givenchy pune la bataie 400 de sticlute de parfum din gama Dahlia. Gasiti concursul pe site-ul www.dahliadivin.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati chestionarul de pe prima pagina si intrati automat in tragerea la sorti pentru un parfum sau marele premiu, o rochie de designer. Pentru mai multe informatii puteti citi regulamentul de pe site.

 

Deci, va incercati norocul sau nu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Parfumul zeitelor moderne: Dahlia Divin by Givenchy

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Givenchy continua povestea Dahlia Divin cu o noua apa de toaleta

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.