Picioare frumoase si catifelate cu Scholl

Vine vara, bine-mi pare… dar ce ma fac cu ale mele picioare?! Lasand poezia la o parte, se face din ce in ce mai cald, ceea ce inseamna ca ne putem scoate la plimbare rochitele si pantofii decupati. Iar asta inseamna ca e timpul sa avem si mai multa grija de picioarele noastre, iar mai mult, de talpile noastre. Doar vrem sa aratam bine cu totul vara asta, nu?

 

Daca sunteti ca mine si schimbati de cate ori aveti ocazia incaltamintea, stiti deja despre ce vreau sa va vorbesc. In sezonul cald, fac ce fac si merg mai mult ca de obicei, iar de cele mai multe ori sunt ba pe tocuri, ba in sandale sau balerini. La finalul zilei tot ce vreau mai mult este sa imi bag picioarele in apa calda si sa ma relaxez.

 

 

Din pacate, cateodata asta nu este suficient pentru ca picioarele mele sa-si recapete catifelarea. Norocul meu a fost ca ieri am descoperit un produs nou lansat in Romania, care sigur ma va ajuta in rezolvarea acestei probleme. Este vorba de Scholl Velvet Smooth, o pila electronica, cu capat rotativ abraziv, care ajuta la eliminarea rapida a pielii ingrosate de pe talpi si din zonele mai greu accesibile ale acesteia.

 

Aceasta lansare ma bucura nespus, deoarece eu nu am rabdarea necesara sa stau cu picioarele la inmuiat si apoi sa imi frec talpile cu diverse pile, darmite sa ajung la un salon specializat pentru o pedichiura pretentioasa, doar ca sa scap de eventualele pielite. Pe langa acest detaliu, ingrosarea pielii de pe talpa piciorului poate duce la rani sau fisuri, iar atunci vorbim deja de sanatate. In astfel de cazuri, bacteriile pot patrunde mai usor in corp, prin ranile deschise, si pot cauza inflamatii.

 

Pila electronica Velvet Smooth de la Scholl este usor de folosit si da rezultate chiar de la prima utilizare. De luat la cunostinta este faptul ca aceasta se foloseste numai pe pielea uscata, deci nu mai este necesara inmuierea picioarelor in apa. Riscul de ranire cu acest aparat este minimal, deoarece in momentul in care se apasa prea tare pe capatul abraziv, acesta se opreste automat. De asemenea, este recomandat sa nu se insiste mai mult de 3-4 secunde pe fiecare zona.

 

 

Fiecare pachet Velvet Smooth contine o pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA si un capac protector. Un capat rotativ poate fi folosit de 12 ori, apoi se recomanda a fi inlocuit cu o rezerva. Pretul recomandat al aparatului este de 170 de lei, iar pachetele cu rezerve (2 bucati) costa 65 de lei.

 

Voi ati fi interesate sa achizitionati acest produs?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.