Pielea ta nu se odihneste suficient noaptea? Descopera Vichy Idealia Skin Sleep!

V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu pielea voastra pe timpul noptii? In timpul zilei, rolul principal al pielii noastre este de bariera protectoare impotriva bacteriilor si a virusurilor. Pe timp de noapte insa, acest rol devine mai putin important si bariera de protectie nu mai este la fel de puternica, deoarece se activeaza sistemul de regenerare celulara. Astfel, pielea se autorepara, se regenereaza si elimina toxinele acumulate in timpul zilei.

 

 

Anumite procese de la nivelul pielii isi schimba ritmul noaptea, pentru a se adapta functiei de regenerare. Un interval important in acest proces este intre miezul noptii si ora 1 AM, cand diviziunea celulara atinge un varf de intensitate. Din pacate, regenerarea pielii din acest interval orar poate fi afectata de 3 factori:

 

– O calitate scazuta a somnului; de exemplu: treziri dese in timpul noptii.

 

– Un somn insuficient; cand dormim mai putin de 7-8 ore pe noapte.

 

– Un somn nesincronizat; cand orele de somn nu sunt efectuate pe perioada efectiva a noptii.

 

Toti acesti factori compromit eficacitatea somnului adanc al pielii, motiv pentru care privarea de somn influenteaza in mod direct si in sens negativ calitatea regenerarii pielii. Astfel, la nivelul tenului putem observa un aspect tern, obosit, slabit si lipsit de luminozitate. De aceea este esential sa actionam si pe timpul noptii, pentru a imbunatati calitatea pielii noastre.

 

Lansare Vichy Idealia Skin Sleep

 

Vichy Ideali Skin Sleep

 

Vichy ne vine in ajutor si de aceasta data cu un produs nou, si anume Vichy Idealia Skin Sleep, un gel-balsam de noapte ce reproduce efectele unui somn odihnitor, la nivelul pielii. Acesta actioneaza atat in procesul de regenerare celulara din timpul noptii, de hidratare, de exfoliere a celulelor moarte, cat si in cel a functiei de bariera protectoare a pielii.

 

Secretul Idealia Skin Sleep consta in combinarea unor ingrediente active puternice pentru o eficacitate pe mai multe planuri. Pentru imbunatatirea procesului de regenerare celulara avem: acidul hialuronic si gliciryzic, cafeina, adenozina si LHA – ingredient activ brevetat de catre laboratoarele L’Oreal, cu actiune de microexfoliere. Formula contine si un complex de uleiuri reparatoare: vitamina B3, extract de sambure de caisa si ceramide 5.

 

Rezultatele? Eficacitatea acestui produs a fost dovedit clinic asupra persoanelor care sufera de insomnii, care au un program alert sau care au un somn neodihnitor. Vichy promite o piele cu 16% mai fina, cu 33% mai tonica si -15% semne de oboseala, in numai o luna. Mai mult, dupa o saptamana de utilizare, se poate observa ca pielea este mai hidratata, mai supla si mai confortabila. Iar datorita texturii inovatoare de gel-balsam, Idealia Skin Sleep poate fi recomandat tuturor tipurilor de ten, chiar si celui sensibil.

 

Vizual Idealia Skin Sleep

 

Gelul-balsam de noapte Vichy Idealia Skin Sleep are pretul recomandat de 114 lei si il puteti gasi deja in farmacii.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.