Plantur39 Poate Preveni Caderea Parului Cauzata De Menopauza

Stiati ca 2 din 3 femei care locuiesc in Bucuresti prezinta semne de cadere a parului, in timp aproape 60% dintre romancele cu varste cuprinse intre 30 si 65 de ani au aceasta problema? Potrivit unui studiu reprezentativ, realizat de catre compania de cercetare de piata GfK Romania, 42% dintre respondente considera ca parul este o parte importanta a vietii lor si a imaginii de sine. In consecinta, majoritatea femeilor afectate de caderea parului sunt dispuse sa reduca din alte cheltuieli pentru a avea un par sanatos.

 

De asemenea, 7 din 10 romance din mediul urban, care se confrunta cu aceasta problema, sunt dispuse sa cheltuiasca suplimentar in fiecare luna pentru a preveni aceasta problema. 3 din aceste 7 femei ar cheltui pana la 100 de lei, alte 3 declara ca nu ar cheltui mai mult de 10% din venitul net lunar, in timp ce una ar fi dispusa sa cheltuiasca oricat.

 

Studiul a fost realizat la nivel national, de catre compania de cercetare de piata GfK Romania, pentru Plantur39, un brand de sampoane pe baza de cofeina, si a aratat ca 66% dintre femeile care locuiesc in Bucuresti prezinta semne de cadere a parului sau au deja probleme serioase de pierdere a parului, mai mult decat in alte zone din tara.

 

Gama Plantur39

 

Lansare Plantur39

 

Caderea parului si dezechilibrele hormonale

 

Femeile cred ca avansarea in varsta reprezinta unul dintre principalele motive pentru pierderea parului – 67% dintre respondente sunt de parere ca odata cu varsta, cresc si sansele ca parul sa cada. 17% dintre femei sufera de dezechilibre hormonale, mai ales cele cu varste cuprinse intre 46 și 55 de ani, însă doar una din 3 ia medicamente pentru a le corecta.

 

“Pana la menopauza, radacinile parului unei femei sunt protejate de nivelurile ridicate de estrogen. In timpul menopauzei, nivelurile de hormoni la femei se dezechilibreaza si afecteaza creșterea parului. Dupa aceasta etapa, impactul hormonilor masculini – testosteronul – creste. In consecinta, parul creste mai subtire, cade prematur, iar scalpul devine din ce in ce mai vizibil”, a explicat doctorul Adolf Klenk, om de stiinta care conduce Dr. Wolff Research in Bielefeld (Germania), compania care produce samponul pe baza de cafeina, Plantur39.

 

Cafeina previne caderea parului

 

Cafeina este binecunoscuta in lumea stiintifica, ea fiind un ingredient activ in procesul de combatere a caderii parului. “Datorita cafeinei, radacinile firelor de par primesc energia necesara pentru a asigura cresterea acestora”, a mai explicat Dr. Adolf Klenk.

 

Cu toate acestea, studiul arata ca doar 6% dintre respondente considera ca stimularea celulelor este cel mai important efect al cafeinei. Mai mult, majoritatea femeilor consindera cafeina ca fiind in principal o sursa de energie suplimentara pentru organism.

 

Potrivit cercetatorilor, cafeina activa din samponul Plantur39 poate patrunde eficient in scalp datorita formulei sale speciale. Daca samponul este aplicat doua minute pe zi, cafeina este stocata in foliculii de par pentru cel putin 24 de ore, efectele samponului fiind maxime in timpul utilizarii zilnice.

 

Gama produse Plantur39

 

Plantur39 - caderea parului

 

Astfel, gama de produse Plantur39, care contine sampon cu fito-cafeina, tonic si balsam cu fito-cafeina, se adreseaza femeilor cu varsta de peste 40 de ani, combinatia activa de ingrediente din complexul cu fito-cafeina fiind indicata acestora, in special datorita dozei potrivite de ingrediente si a formulei galenice unice.

 

Voi aveti probleme cu caderea parului?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.