Rasfat pentru un ten sanatos: tratamentele faciale Nomasvello

Dupa o vara lunga si agitata, ar fi cazul sa ii facem o bucurie tenului nostru si sa-i acordam ingrijirea de care are nevoie pentru sezonul rece ce va urma. In timp ce tenul tanar se regenereaza de la sine, usor, tenul matur are nevoie de ceva mai multe atentie. De aceea, Nomasvello recomanda curatarea si rejuvenarea tenului.

 

Ma refer aici la curatarea faciala Pro Skin, o tehnologie cu ultrasunete cu ajutorul carora se poate realiza o curatare profunda a tenului si indepartarea impuritatilor de pe piele fara a ataca tesutul. Acesta este cel mai nou tratament care functionează fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, ci elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare.

 

 

Astfel, tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficienta a ultrasunetelor si a energiei galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele. In urma acestei metode rapide si non-invazive veti vedea ca pielea va fi mai hidratata si neteda, porii nu vor mai fi incarcati si se vor inchide, punctele negre dispar, iar celulele se regenereaza.

 

Curatarea faciala Pro Skin e benefica in special inaintea realizarii unui tratament de rejuvenare cu IPL, destinat tenului matur. Acesta se poate efectua fara probleme la 24 de ore dupa efectuarea tratamentului de curatare. Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor faciale, iar echipamentul IPL Nomasvello permite individualizarea procedeului in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane, astfel incat acesta sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

 

 

Tratamentul consta in aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit caldura la nivelul zonei tratate, ajutand la crearea naturala de noi fibre de colagen si elastina. Acesta este indicat persoanelor cu urmatoarele probleme: lentigo-uri (pete de batranete), melasme, riduri de expresie sau riduri profunde, hiperpigmentari, pierderi de elasticitate si acnee.

 

Eu am incercat tratamentul facial Pro Skin si am ramas placut surprinsa de cat de bine mi-a curatat tenul. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, chiar daca tratamentul complet presupune intre 8 si 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.

 

 

Daca doriti sa incercati aceste tratamente, eu va recomand cu drag sa va programati la Iulia, specialistul Nomasvello Unirii. Mai mult, daca va plac rezultatele, nu uitati de oferta Nomasvello pentru luna septembrie: 3 sedinte Pro Skin + 3 sedinte rejuvenare faciala + 1 crema Nomasvello de 50 ml, toate la pretul de 600 de lei (in loc de 985 de lei).

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Rasfat pentru un ten sanatos: tratamentele faciale Nomasvello

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.