Relansare parfumata: B.U. Wild

Eva Herzigova deschide frigiderul. Ia parfumul preferat, il pulverizeaza, apoi se imbraca in rochia din dantela neagra. Suna cunoscut? Ar cam trebui, deoarece este scenariul uneia dintre cele mai vizionate si iubite reclame din copilaria sau adolescenta multora dintre noi. Este vorba de B.U. Wild, aroma lansata acum 18 ani, care acum are un nou ambalaj si, totusi, acelasi miros inconfundabil.

 

 

B.U. Wild este parfumul femeilor cu spirit liber si care se bucura cu intensitate de fiecare clipa. Femeia B.U. Wild se ghideaza dupa reguli proprii si poarta constant semnul caracteristic, zambetul molipsitor. Parfumul are inima de iasomie, garoafa de gradina, coacaze negre si acorduri marine. Notele lemnoase provin din extractul de mosc si ambra ce reflecta increderea in sine. Notele verzi, extractul de lacramioare si de rasina exotica emana prospetime, tinerete, nonconformism si pofta de viata.

Ca o adevarata ambasadoare B.U., aroma Wild a reusit sa treaca proba timpului si incurajeaza femeile sa isi exprime frumusetea si individualitatea. Parfumul B.U. Wild este disponibil in urmatoarele variante: Eau De Toilette 50ml – 47 lei, Deo Spray 150ml – 12,5 lei, si Natural Spray 75ml – 24 lei.

Va mai aduceti aminte mirosul acestui parfum?

Obisnuiati sa vi-l doriti cand erati mai mici?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.